Praktiker webshop - online barkácsáruház

A laminált padló rendkívül tartós és ellenálló, így hosszú élettartammal rendelkezik. Emellett könnyen tisztán tartható, és ellenáll a karcoknak, fakulásnak és foltoknak, ami ideális a forgalmasabb helyiségekben is. Rendkívül sokoldalú, és alkalmazható különböző helyiségekben, beleértve a nappalit, hálószobát, irodát és akár kereskedelmi területeket is.

K32 8mm

Laminált padló ABC

Laminált padló ABC

Széles laminált padló választékunkból biztosan megtalálod a legjobban tetsző mintázatot és színárnyalatot - kiváló minőségben, szuper áron.

K33 8mm

Laminált padló falra helyezése

Laminált padló a falon? Gondoltad volna, hogy mutatós díszként is funkcionálhat? Tekintsd meg videónkat, és dobd fel lakásodat!
A laminált padló szabályos és szakszerű lerakása

A laminált padló szabályos és szakszerű lerakása

A laminált padló saját kezűleg is könnyen lerakható, ha betartjuk a szabályokat. Laminált padló lerakása lépésről lépésre a Praktiker segítségével, hogy a padlólapok gyorsan és szakszerűen kerüljenek a helyükre! Padlófűtés és hangszigetelés esetére extra tippekkel is készültünk!

K31 7mm

Padlófűtés parketta alá

Padlófűtés parketta alá

Padlófűtés parketta alá? Lehetséges! A végső burkolat és padlófűtési rendszer megválasztásakor azonban vannak bizonyos szabályok, melyeket jobb szem előtt tartani.

K32 8mm