Nem lehetetlen: virágtartó és térelválasztó egyszerre

Egy négyfős család számára nem túl nagy lakásban élünk, ráadásul a lakás, a 84 négyzetméter ellenére, egy nappalival és egy hálóval rendelkezik. Nem csoda hát, hogy mi szülők a nappaliba szorultunk. Korábban komódokkal választottuk le a “hálófülkénket”, most ezt cseréltem le egy ruhaállványból virágtartóvá avanzsált térelválasztóra. Hogyan? Mutatom!

térelválasztó

Mire volt szükségem?

Hogyan csináltam?

A ruhaállvány még a szingli lakomból maradt meg, ott még volt hely szem előtt tárolni a pompás darabjaimat. Azóta a ruháim egy gardróbszekrénybe szorultak, a ruhaállvány meg szétszedve várta, mikor lesz rá újra szükség. Most, hogy bekerültek a virágok a hideg beköszöntével a teraszról a lakásba, új helyet kellett nekik keresni. Egy kis átrendezéssel térelválasztó lett belőlük.

térelválasztó
Első lépésként összeraktam az állványt. Ezután a különböző kaspókhoz négy, egyforma hosszú spárga összekötésével akasztókat készítettem. Az akasztóknál fogva felkötöttem a virágok kaspóit az állványra. Fontos, hogy a virágokat úgy akasszuk fel, hogy más-más magasságban lógjanak, így jól takarnak majd. Az állvány aljára kerültek a nagyobb cserépben lévő növények.

Kövesse a Praktikert a Facebookon!

Iratkozz fel hírlevelünkre

és elsőként értesítünk!