Oldal tetejére

Új értékesítési igazgató a Praktikernél

2017.01.31. 12:33
Bagaméri László személyében új értékesítési igazgatója lett a Praktikernek. A szakember korábban a Tesco Global Stores több régiójának működési igazgatója volt, és a Tesco Express formátum magyarországi bevezetésénél is vezető szerepet vállalt.

Február 1-jétől Bagaméri László tölti be a Praktiker Kft.-nél az értékesítési igazgatói posztot. A szakembert egy skandináv cégtől sikerült a barkácsláncnak elcsábítania, korábban a Tesco Global Stores formátum igazgatójaként, majd több régió működési igazgatójaként tevékenykedett, de részt vett a Tesco webshop kialakításában is. A Tesco Express formátum magyarországi bevezetésében is fontos szerepet töltött be 110 üzlet megnyitásával. Összesen több mint 20 éves hazai és nemzetközi kereskedelmi tapasztalattal rendelkezik multinacionális vállalatoknál. A barkácspiaci tapasztalatait a Baumaxnál szerezte, ahol áruházigazgatói pozícióban dolgozott Kecskeméten és Budapesten.

A Praktikernél országszerte 20 áruház értékesítési csapatát fogja irányítani a tulajdonosok és a menedzsment célkitűzései mentén, a vásárlók teljes körű kiszolgálása érdekében. Feladata az offline és online értékesítési csatornák hatékonyságának növelése, az áruháznyitás, a választék kialakítás és a működési folyamatok optimalizálása.

„Büszke vagyok arra, hogy egy olyan csapathoz és márkához csatlakozom, amely a nehéz időszak után is talpon tudott maradni. A Praktiker a magyar tulajdonossal a háttérben új perspektívát kínál dolgozóinak, és megújult termékválasztékot vásárlóinak. A piaci környezet kedvezően változott a barkácsáruházak számára az utóbbi években, így bizakodva tekintek a jövőbe, legyen szó a vásárlók kiszolgálásáról, a hatékonyságnövelésről vagy az értékesítési folyamatok optimalizálásáról.”

Bagaméri László a Kecskeméti Főiskola GAMF karán végzett 1997-ben, Londonban és Budapesten vett részt vezetői tréningeken. Angol nyelven beszél. Nős, két gyermek édesapja. Hobbija az utazás és az autóversenyzés: 2010-ben országos rali bajnok is volt.

 • Kérdése van?

  Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére!
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • E-számla

  Töltse le elektronikus számláját gyorsan és egyszerűen.
 • Törzsvásárló

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!
 • Szakemberkereső

  Találja meg az Önnek megfelelő szakembert a fix24.hu segítségével