Oldal tetejére

5 roló, ami soha nem megy ki a divatból

Tépőzáras, hő-és fényszigetelő, fúrás nélkül felszerelhető: 5 olyan rolót mutatunk, ami soha nem tűnik el az áruházak polcairól - nem véletlenül. 

Fúrás nélkül szerelhető roló

Az egyik létező legszerethetőbb árnyékoló a fúrás nélkül, tépőzár segítségével felszerelhető roló, aminél plusz extra, hogy vágható. Természetesen a praktikus roló millió színben kapható. 

fúrás nélkül felszerelhető rolóKattintson a képre a termékért!

Hővédő roló

A fúrás nélkül rögzíthető roló egy másik típusa az ablakkeretre csíptethető vagy ragasztható változat. Tökéletes sötétítést biztosít, mivel a fény a roló szélénél sem tud bejutni. Thermo bevonatának köszönhetően hűsen tartja lakását. 

hővédő roló

Bambusz roló

Aki hosszú életű, természetes árnyékolót keres, nem nyúlhat mellé az örök kedvenccel, a bambusz rolóval, ami számtalan színben, méretben elérhető. 

bambusz rolóA termékért kattintson a képre!

Alumínium roló

Hosszú életű, kiváló hő-és fényszigetelő, felszerelése, tisztítása egyszerű. Az alumínium roló mellett csak pozitív érveket tudunk felsorolni, nem véletlenül örök darab a barkácsáruházak polcain. 

alumínium roló

Roló tetőtérablakhoz

A roló tökéletesen kizárja a fényt, a nappalt éjszakává változtatja. Elnyűhetetlen, szennyeződésnek ellenálló, antisztatikus gumival bevont anyagból készül. A fényzáró roló alumínium kerete lehetővé teszi, hogy a roló tetszőleges helyzetben megállítható legyen. A roló szélei keskeny alumínium sínekben helyezkednek.

roló tetőtérablakhozA termékért kattintson a képre!

Kövesse a Praktikert a Facebookon!

Hasznos volt ez az oldal?