Karácsonyi világítás

0 termék
    Kép
    Kép
    Kép
Nincs a keresésnek megfelelő termék

A karácsonyi időszak során minden egy kicsit ünnepibb hangulatot ölt. Fényárba borulnak az utcák, előkerülnek az ünnepi dekorációk és feldíszítésre kerül a karácsonyfa. Ami nélkül szinte elképzelhetetlen a megfelelő hangulat, az a karácsonyi világítás. Akár igazi, akár műfenyő mellett döntöttünk, garantáltan varázslatos hatást kelt rajtuk egy fényfüzér.

Elegáns megjelenést kölcsönözhetünk a külső és belső tereknek, a karácsonyi ebédlő asztalnak, vagy akár az ablakba is kerülhetnek a különböző fénydekorációk. Amiért viszont minden háztartásban megtalálható legalább egy karácsonyi fényfüzér, az maga a karácsonyfa, hiszen ennek elengedhetetlen díszítő eleme az égősor. 

Akár a szivárvány minden színében is pompázhatnak égőink, a dekorációnknak csak a képzeletünk szabhat határt. A hagyományos többszínű fényfüzéreken kívül egyre nagyobb teret hódítanak a letisztultabb, elegáns megjelenést biztosító, egyszerű fehér vagy sárga fényű fényfüzérek. 

A karácsonyi világítás elhelyezkedésétől függően válogathatunk hideg- és meleg fényűek közül is. Külső homlokzatokra vagy utcai világításhoz praktikusabb a hideg tónusú, míg a belső terek megvilágításához a melegséget árasztó égősorok közül érdemes válogatni. 

Kültéri karácsonyi világítás 


Akár kertes házban, akár lakásban élünk, az év legszebb ünnepének idején szinte kihagyhatatlan, hogy a ház homlokzatát, az erkélyt, balkont, teraszt kültéri karácsonyi fényekkel dekoráljuk. Sokan a kertet is ünnepi fényekkel díszítik karácsonykor, ami meséssé teszi az utcákat az év legsötétebb hónapjában. 

Ha van fenyőfánk, akkor azt remek ötlet karácsonyi hangulatúvá varázsolni fényfűzérrel, világító dekorációval. 

Használhatunk kültérre is elemes vagy hálózati árammal működő világítást. A kültéri fénydekorációk kiválasztásánál érdemes a megfelelő rögzítésre figyelni, és arra, hogy csak olyan fényfűzéreket, égősorokat és más világító dekorokat használjunk, amelyek  jól bírják az időjárás viszontagságait. A Praktiker ötleteivel is érdemes megismerkednünk.

Beltéri karácsonyi világítás

Nincs karácsony benti karácsonyi világító díszek nélkül, hiszen ez az ünnep maga a fény ünnepe. A régi időkben az emberek gyertyát tettek a karácsonyfára, ma ehelyett számtalan világító - és sokkal biztonságosabb - dekoráció közül választhatunk. 

Az egyszerű égősorokon kívül számtalan különböző formájú fényforrás található a Praktiker kínálatában, csillag, gömb vagy akár fenyőfa alakú fények is elérhetőek.

Gondoltunk az energiatakarékosságra odafigyelőkre is, ezért a Praktiker széles kínálatában megtalálható számos gazdaságos led szalag is. Napjaink legkorszerűbb világítástechnikai fejlesztése a led, aminek használatával úgy csökkenthetjük villanyszámlánkat, hogy közben varázslatos hangulatot teremthetünk otthonunkban. 

Karácsonyi ablak világítás

A külvilágnak is üzenünk arról, hogy odabent ünnepeljük a karácsonyt, ha az ablakunkat fényekkel díszítjük az ünnepre

Ezzel a megoldással bensőségessé és kellemessé tesszük a benti teret is. A skandináv országokban nem véletlenül alkalmazzák gyakran az ablakokba tett fényeket. Ezáltal megakadályozzák a belátást az utcáról, és egyben kizárják a kinti sötétséget.

Iratkozz fel hírlevelünkre

és elsőként értesítünk!