Oldal tetejére
75 termék

Tudta, hogy törzsvásárlóink akár 10%-os kedvezménnyel vásárolhatnak? Szeretne részesülni a kedvezményekben? Regisztráljon vagy jelentkezzen be!

A munkaruhák védenek a szennyeződéstől, és segítenek a balesetek megelőzésében. A speciális munkaruhák úgy vannak kialakítva, hogy megkönnyítsék egy-egy munkafolyamat elvégzését. Ha ezeket viseljük, a nap végén úgy mehetünk haza, hogy megóvtuk hétköznapi ruhánkat - esetenként nehezen eltávolítható anyagoktól -, és megelőztük a lehetséges baleseteket, például veszélyes anyaggal való érintkezést.

Számos olyan feladat van, amihez gyakorlatilag elengedhetetlen a baleset megelőzéshez a speciális öltözék, ilyen többek közt a láncfűrész használata. 

Munkaruhák

Építkezésen, ipari, üzemi környezetben nagyon fontos a megfelelő munkaruha viselése a jó minőségű munka végzéséhez, a komforthoz és a biztonsághoz.

Nagy segítséget nyújt a munkaruha akár a ház körül végzett munkánál is, ha például fát vágunk vagy festünk. Megóvjuk a mindennapi ruházatunkat, és kiküszöbölhetjük a sérüléseket is. 

A megfelelő higiénia megtartásához is szükséges a speciális öltözék, például a vendéglátóiparban általában elvárás a fehér ruhadarabok viselete. 

Munkavédelmi ruha

Azok a ruházati termékek, amelyek a védelmet szolgálják egyes fizikai munkák elvégzése közben a munkavédelmi ruhák körébe sorolódnak. Használatuk - így a munkavédelmi cipőé - gyakorlatilag elengedhetetlen, elhagyásuk nagyon veszélyes lehet. 

A fényvisszaverő nadrágok, felsők ebbe a körbe tartoznak. Alapvetőek ahhoz, hogy a baleseteket elkerüljük rossz fényviszonyok között. Ilyen rendkívül hasznos darabokat akár munkán kívül is viselhetünk - például kerékpározáskor -, ha szükséges. 

Munkásnadrág, kantáros nadrág

A munkásnadrágok kimondottan fizikai munkához vannak kialakítva. Kopásállóak, kevésbé szakadnak, és zsebekkel vannak ellátva, ami megkönnyíti a munkát. A professzionális darabok térdvédővel is rendelkeznek, valamint megerősített varrásokkal. A kantár pedig elősegíti, hogy nagy terhelés esetén is kényelmesen lehessen a nadrágban dolgozni. 

Villanyszerelő munkaruha

A villanyszerelés speciális védőruházatot igényel, hogy a baleseteket, sérüléseseket elkerüljük. A villanyszerelő cipő, bakancs mellett - amely nedves körülmények esetén is megvéd az áramütéstől bizonyos frekvenciáig - ajánlott a lángálló, antisztatikus nadrág, felsőruházat, elektromos szigetelő védőkesztyű viselése.

 • Applikáció

  Töltse le mobil applikációnkat, vásároljon könnyen és gyorsan bárhonnan.
 • Számlakártya

  Használatával gyorsan és egyszerűen igényelhet áfás számlát.
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • E-számla

  Töltse le elektronikus számláját gyorsan és egyszerűen.
 • Törzsvásárló

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!
Lehullottak az árak!