BOSCH DEKOPÍRFŰRÉSZ 18VFORALL PST 18 LI AKKU ÉS TÖLTŐ NÉLKÜL

Márka: Bosch
|
Cikkszám: 330524
Elektronikai hulladék kezelés

Nincs áruházi készleten

Készletinformáció

36.990 Ft / darab

Törzsvásárlóként akár 10%-kal olcsóbban vásárolhatod megRészletek


Sajnos ez a termék elfogyott

Termékjellemzők

Csomagolási és súly információk

Dokumentumok

Vásárlói vélemények

Jótállás, szavatosság

Az első kompakt és akkus megoldás a szúrófűrészek piacán. Kompakt méretek, alacsony súly és kiváló kezelhetőség gondoskodik a felhasználó kontrollált és optimális kényelméről. Nincs memóriaeffektus, nincs önkisülés: a lítium-ion technológiának köszönhetően mindig használatra kész. Precizitás minden anyag esetében a jól bevált „Bosch elektronika” révén: rezgésszám-szabályozás a kapcsolóbillentyűvel a vágás egyszerű indításához és az anyagnak megfelelő munkavégzéshez. Syneon Chip – Intelligensen vezérelt energia minden projekthez. Precizitás minden anyag esetében a jól bevált „Bosch elektronika” révén: rezgésszám-szabályozás a kapcsolóbillentyűvel a vágás egyszerű indításához és az anyagnak megfelelő munkavégzéshez. Nagy teljesítményű akku és gyorstöltő készülék a Power for ALL 18 V-os rendszerrel ellátott összes barkácsszerszámhoz és kerti géphez. A cserélhető lítium-ion akkuegységnek különösen hosszú élettartamot biztosít a Bosch Electronic Cell Protection (ECP). Maximális precizitás és irányítás – az innovatív Bosch CutControl és a beépített PowerLight kombinációjának segítségével optimálisan rálát a munkadarabra, egyszerűen és biztosan követheti a vágás vonalát. Minimális vibráció és biztonságos, kényelmes munkavégzés a Bosch „Low Vibration” rendszerrel, lineáris tömegkiegyenlítéssel és ergonomikus gumimarkolattal. A Bosch SDS-rendszer biztosítja a könnyű és biztonságos másodpercnyi gyorsaságú fűrészlapcserét – szerszám nélkül. Lefúvató funkció és csatlakozó porelszíváshoz a pormentes munkavégzés érdekében. Állítható talplemez akár 45°-os gérvágásokhoz. Robusztus talplemez a stabil megvezetéshez
A beépített fűrészlaptárolóban akár 6 fűrészlap is könnyedén elfér. Egy akku mindenhez – a Power for ALL lítium-ionos akkurendszerrel ellátott összes barkácsszerszámhoz és kerti géphez megfelelő. Talplemeze acél.
Vágási mélység fában 80 mm-ben. Vágásmélység acélban 5 mm-ben. Hangnyomásszint 81 dB(A). Hangteljesítményszint 92 dB(A). Bizonytalanság K 3 dB. Bosch SDS, Low Vibration, elektronika, CutControl. Beépített munkalámpa. Levegő fújásirány-beállító. Bosch SDS talplemez állítás. Szerszámdoboz. Softgrip lágyfogantyú. Bosch Electronic Cell Protection (ECP).

További jellemzők: Akkufeszültség 18,0 V
Termék magassága: 22 cm
Termék szélessége: 27.7 cm
Termék mélysége: 9 cm
Kellékszavatosság: 2 év
Löketszám üresjáratban: 0 löket/perc
Kötelező jótállás: 1 év
SorszámCsomagolás Bruttó tömeg
#127.7 cm x 22 cm x 9 cm2.144 kg

Használati útmutató

Hibát találtál az oldalon vagy a termék leírásában?

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!