Oldal tetejére

BOSCH DEKOPÍRFŰRÉSZ 710W GST 8000 E

Termékelégedettség: 
(0 db értékelés alapján)
Továbbfejlesztett fűrészlap-befogó rendszer a nagyfokú vágási pontosság érdekében. Elhajlásbiztos acéltalp. Példásan csendes működés fűrészeléskor a jobb munkaeredmények és a fáradságmentes munkavégzés érdekében. 4 előtolási fokozat felszakadástól mentes vágásokhoz. Bosch... Bővebben
39.990 Ft / darab
Törzsvásárlóként akár 10%-kal olcsóbban vásárolhatja meg. Ne szalassza el a lehetőséget. Regisztráljon vagy jelentkezzen be a kedvezményekért.
Mennyiség darab Kedvencek Listához adom
Amennyiben ebből a termékből egy db-ot rendel, a szállítási költség: 1.590 Ft
Továbbfejlesztett fűrészlap-befogó rendszer a nagyfokú vágási pontosság érdekében. Elhajlásbiztos acéltalp. Példásan csendes működés fűrészeléskor a jobb munkaeredmények és a fáradságmentes munkavégzés érdekében. 4 előtolási fokozat felszakadástól mentes vágásokhoz. Bosch SDS-rendszer a fűrészlap kényelmes cseréjéhez. Forgácslefújási funkció a szabad rálátáshoz, a hatékony porelszívás érdekében lekapcsolható. Megbízható társ a mindennapi használatra. Nagyfokú kényelem a Bosch SDS, az egyszerű szerszám nélküli fűrészlapcsere révén. Erőteljes 650 wattos motor a gyors előrehaladás érdekében. Fűrészlap-előtolás. Állítható 3 vagy 4 fokozatú fűrészlap előtolás. Betétszerszámok gyors, szerszám nélküli cseréje. A Bosch professzionális elektromos kéziszerszámai famegmunkáláshoz. Fűrészlappal.
  • Kellékszavatosság: 2 év
  • További jellemzők: Löketmagasság 20 mm
  • Max. vágásmélység: 0 cm
  • Löketszám üresjáratban: 800 löket/perc
  • Névleges teljesítményfelvétel: 710 W
  • Kötelező jótállás: 1 év