PREVENT KLÍMATISZTÍTÓ AEROSZOL 150ML AUTÓBA

4.5(7)
|
Márka: Prevent
|
Cikkszám: 217279

Nincs áruházi készleten

Készletinformáció

2.299 Ft / darab

Egységár: 15.327 Ft / l

Ütős ár logóval ellátott termék. További akció, kupon, törzsvásárlói kedvezmény a termékre nem vehető igénybe.

Termékjellemzők

Csomagolási és súly információk

Dokumentumok

Vásárlói vélemények

Jótállás, szavatosság

Prevent klímatisztító aeroszol, 150 ml, gépkocsi utasterében használható, egyszerű használat, nem igényel szaktudást. A klímatisztítás bárhol, bármikor elvégezhető, hosszan tartó, kellemes és friss illat eltávolítja a klímaberendezés járataiban lerakódó, kellemetlen szagot okozó szennyeződéseket, üde és friss levegőt biztosítva az utastérben. Önleporlasztó kivitelű, légtérbe jutatva tisztítja a légkondicionáló járatait. Használata: A gépkocsi ablakait húzzuk fel, indítsuk be a motort és kapcsoljuk be a klímaberendezést, a ventilátort kapcsoljuk maximális teljesítményre, a szellőzőrendszert állítsuk belső keringtetésre (a külső légbeszívást zárjuk le), a vezetőülést húzzuk előre, szálljunk ki a gépkocsiból, majd az aeroszolpalackot rázzuk fel, és a talpára állítva helyezzük a jármű padlójára, a vezetőülés mögé, határozott mozdulattal nyomjuk le a szórófejet úgy, hogy lenyomott állapotban maradjon, majd kívülről csukjuk be az ajtót (Vigyázat, a szórófej lenyomása után a töltet teljes mennyisége eltávozik!) 15 perc után nyissuk ki a gépkocsi valamennyi ajtaját, majd min. 10 percig szellőztessük ki az utasteret, és csak ezután kapcsoljuk le a motort. A szellőztetés végéig tartsuk be a biztonsági előírásokat!
GHS02 Tűzveszély
GHS07 Irritatív_Toxikus
Sprayfajták: Tisztítás és fertőtlenítés
Spray anyaga: Folyadék
Mennyiségi kiszerelés: 0.15 l
További jellemzők: A készülékben túlnyomás uralkodik. Felnyitni, ütögetni, felszúrni, 50°C feletti hőmérsékletnek, napfénynek, sugárzó hő hatásának kitenni, vagy tűzbe dobni még üres állapotban is tilos! Tilos nyílt lángra vagy bármilyen izzó anyagra permetezni! Tűzforrástól távol tartandó és használata közben tilos a dohányzás! Gyermekek kezébe nem kerülhet! Fokozottan tűzveszélyes! R36: Szemizgató hatású! R67: A gőzök álmosságot vagy szédülést okozhatnak! S23: A keletkező permetet nem szabad belélegezni! S46: Lenyelése esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, az edényt és a címkét az orvosnak meg kell mutatni! S51: Csak jól szellőztetett helyen használható!
Kellékszavatosság: 2 év
Termék mélysége: 5.2 cm
Termék magassága: 15.2 cm
Termék szélessége: 5.2 cm
Egyéb tulajdonságok: Összetevők: propán-bután hajtógáz, izopropil-alkohol, anionos felületaktív anyagok < 5%, nemionos felületaktív anyagok < 5%, illat.
Szín: színtelen
SorszámCsomagolás Bruttó tömeg
#15.2 cm x 15.2 cm x 5.2 cm0.15 kg

Használati útmutató

Hibát találtál az oldalon vagy a termék leírásában?

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!