Oldal tetejére
26 termék

Tudta, hogy törzsvásárlóink akár 10%-os kedvezménnyel vásárolhatnak? Szeretne részesülni a kedvezményekben? Regisztráljon vagy jelentkezzen be!

Az autószőnyegek lehetővé teszik, hogy a jármű belseje tiszta maradjon. Használatuk elengedhetetlen ahhoz, hogy a cipőről, csizmáról, vagy más módon - például az autóba beszálló kutyával, nem teljesen tiszta csomaggal - bejövő szennyeződés ne maradjon az autó padlóján. A szőnyegek letakaríthatóak, így maga a jármű belső tiszta marad. 

Autónk csomagtartóját éppúgy megvédhetjük, mint az első ülések előtti teret. 

Gumi autószőnyegek

A gumi szőnyegek alkalmazásával biztosak lehetünk abban, hogy a sár, kavics, víz nem szivárog bele az autó padlójának anyagába. A gumi felfogja a nedvességet, sarat, latyakot, és le tudjuk törölni róla. 

Netán gyakran kiöntjük a kávét az autóban? Akkor mindenképpen gumi padlószőnyegre szavazzunk. 

A műanyag autószőnyeg jól bírja a keményebb igénybevételt, könnyedén tisztítható. A rücskös felszínű kivitelezés segít, hogy ledörzsölhessük a cipőtalpakról a rárakódott szennyeződést.

Textil autószőnyegek

Elegáns megjelenést biztosítanak a textil autószőnyegek, amelyek kellemesen beburkolják a jármű belsejét. Emellett jobb padlószigetelést biztosítanak, mint a gumi autószőnyegek.  

Egyes változatok gumi betéttel rendelkeznek, amelyek védik a textil részt, illetve segítik, hogy a vezetőnek ne csússzon a lába a szőnyegen. 

Ha kevesebb szennyeződéssel kell számolnunk, akkor ez kitűnő választás. Prémium járművekhez is gyakran ezt az autószőnyeg típust választják. 

Utángyártott autószőnyegek

Sokan választják ezt a típust autójukhoz. Az utángyártott szőnyegek jobb lefedettséget és védelmet biztosítanak. Teljesen az adott autótípus belsőhöz illeszkednek. 

Méretpontos autószőnyeg

Vásárolhatunk autónkhoz az adott típushoz tökéletesen illeszkedő szőnyeget. Az egyes autómárkák egyedi méretezéséhez gyártott autószőnyegek tökéletesen illeszkednek, így maximális védelmet nyújtanak a szennyeződéssel szemben. 

Autószőnyeg szettek

Érdemes beszereznünk autószőnyeg szettet, amely tartalmazza az összes darabot, amivel lefedjük az autó padlójának azt a részét, ami piszkolódhat. 

Csomagtartó tálca

Ha meg szeretnénk védeni a csomagteret a szennyeződésektől, akkor ideális választás a műanyag tálca. A magasított peremű tálca be- és kihelyezhető, könnyen letakarítható. Mindenképpen érdemes használni, ha szoktunk a csomagtartóban olyan holmit szállítani, ami kiszóródhat, kifolyhat - pl. földes áru - vagy éppen a kutyánk utazik hátul. 

Hó- sár tálcát az első ülések elé is választhatunk. 

 • Applikáció

  Töltse le mobil applikációnkat, vásároljon könnyen és gyorsan bárhonnan.
 • Számlakártya

  Használatával gyorsan és egyszerűen igényelhet áfás számlát.
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • E-számla

  Töltse le elektronikus számláját gyorsan és egyszerűen.
 • Törzsvásárló

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!