Oldal tetejére

AKTÍV HAB ÉS SAMPON 250ML ECO ACTIVE FOAM LOTUS

Termékelégedettség: 
(0 db értékelés alapján)
Az Eco Active hab és sampon egy semleges ph értékű termék, azaz felületbarát. Ha szeretné hosszú ideig megőrizni járművének eredeti állapotát, akkor mindenképp felületbarátbarát terméket javaslunk használni. Aktív (előmosó) habként használva: Az autómosás első lépése az... Bővebben
1.999 Ft / darab
Törzsvásárlóként akár 10%-kal olcsóbban vásárolhatja meg. Ne szalassza el a lehetőséget. Regisztráljon vagy jelentkezzen be a kedvezményekért.
 • Csomagtartalom: 0,25 l
 • Egységár: 7.996,00 Ft / l
 • Cikkszám: 408734
 • Márka: Lotus Cleaning
Mennyiség darab Kedvencek Listához adom

Az Eco Active hab és sampon egy semleges ph értékű termék, azaz felületbarát. Ha szeretné hosszú ideig megőrizni járművének eredeti állapotát, akkor mindenképp felületbarátbarát terméket javaslunk használni. Aktív (előmosó) habként használva: Az autómosás első lépése az előmosás. Ennek egyetlen célja van, hogy a felülethez tapadt szennyeződést a lehető legnagyobb mértékben fellazítsa ezzel elkerülve az erőteljes mechanikus beavatkozást (dörzsölés-súrolás mosáskor). Különösen a nyári időben egy sötét színű jármű külső felülete akár 70-80 fokosra is felmelegszik, majd az éjszaka során lehűl. A környezetünkben lévő por-homok, amely a forró felületre kerül szinte "beletapad" a lakkrétegbe és nagyon nehéz teljes mértékben ezt eltávolítani róla. Ezért van, hogy egy kevésbé gondozott jármű lakkrétegén, ha finoman végighúzzuk a kezünket érezni fogjuk, hogy a felület szinte "rücskös" a különböző betapadt szennyeződésektől. Itt jön az előmosó hab szerepe. Amennyiben betartjuk a megfelelő sorrendet, első lépésként vigyük fel a piszkos, száraz (de nem forró) jármű felületére az előmosó habot. Egyenletesen, minden külső felületre. Várjunk 1-2 percet, hogy az anyag elkezdje kioldani a megtapadt szennyeződést és a gravitációnál fogva az lecsússzon a földre. Amikor szemmel láthatóan ez megtörtént, akkor magasnyomással közelről (20cm) veressük le a felületről a feloldott szennyeződést. Ha ezt jól csináljuk, akkor 60-70%-a leoldódik a járművön lévő kosznak. Ezután kezdődhet el a samponos mosás, de ennek a lépésnek a betartásával már sokkal kevesebb koszt kell eltávolítanunk a samponos-szivacsos mosással, így sokkal kevesebb mosási karcot hagyunk a felületen. Javaslat: Két módon lehet a habot előállítani: vagy alkalmazzunk kézi habosító berendezést, vagy a magasnyomású mosóhoz csatlakoztassunk habosító tartályt. Az ideális megoldás a második. Ebben az esetben sokkal hatékonyabbak leszünk. Samponként használva: Az előmosás után egy vödörbe tegyünk 100 ml terméket és ezt higítsuk fel 10 liter langyos vagy meleg vízzel. Lehetőség szerint autómosó vödröt alkalmazzunk, amelyben van Grit guard, azaz ülepítő szűrő. Ez azért fontos kellék, mert minden alkalommal, amikor a mikroszálas mosókesztyűt vagy mosószivacsot belemártjuk a vízbe és kimossuk, akkor a benne lévő porszemcse bekerül a mosóvízbe és enélkül azt vissza vihetjük a felületre és mosási karcokat okozhatunk.

 • Kellékszavatosság: 2 év
 • Termék magassága: 18 cm
 • Termék szélessége: 5 cm
 • Termék mélysége: 5 cm
 • Applikáció

  Töltse le mobil applikációnkat, vásároljon könnyen és gyorsan bárhonnan.
 • Számlakártya

  Használatával gyorsan és egyszerűen igényelhet áfás számlát.
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • E-számla

  Töltse le elektronikus számláját gyorsan és egyszerűen.
 • Törzsvásárló

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!