Oldal tetejére

TÖRLŐKENDŐ SZÉLVÉDŐTISZTÍTÓ 20 DB PREVENT

Termékelégedettség: 
(0 db értékelés alapján)
PREVENT szélvédőtisztító kendő, kiválóan alkalmas különböző üvegfelületek,valamint írótábla,laminált felületek, kerámia, rozsdamentes acél gyors,egyszerű tisztítására. Eltávolítja a zsiros,poros szennyeződéseket és csillogó felületet ad. Használata: A tasakon levő zárólapot... Bővebben
1.299 Ft / csomag
Átmenetileg nem utánrendelhető termék. Csak a készlet erejéig. A készletek áruházanként eltérőek lehetnek. Tartósan alacsony árú termék. További akció, kupon, törzsvásárlói kedvezmény a termékre nem vehető igénybe.
  • Csomagtartalom: 20 darab
  • Egységár: 64,95 Ft / darab
  • Cikkszám: 207334
  • Márka: Prevent
Mennyiség csomag Kedvencek Listához adom
Amennyiben ebből a termékből egy db-ot rendel, a szállítási költség: 990 Ft
Fix 24 Ide kattintva megtekintheti a fix24 szakember ajánlásait: Autószervíz
PREVENT szélvédőtisztító kendő, kiválóan alkalmas különböző üvegfelületek,valamint írótábla,laminált felületek, kerámia, rozsdamentes acél gyors,egyszerű tisztítására. Eltávolítja a zsiros,poros szennyeződéseket és csillogó felületet ad. Használata: A tasakon levő zárólapot húzzuk oldalra és tépjük fel a zárófóliát. Vegyünk ki egy törlőkendőt, majd a zárófólia lesimításával és a lapka helyrehúzásával gondosan zárjuk le a csomagolást. A nedves kendőt széthajtva, alaposan töröljük át a tisztítandó felületet, majd a kendő tiszta oldalával fényezzük száradásig. A felület nagyságától, illetve szennyezettségétől függően több tisztítókendőre is szükség lehet.Kisebb felületeken puha, száraz ruhával itassuk fel a felesleges nedvességet, majd így fényezzük száradásig. FIGYELEM! Ügyeljünk, hogy a nedves kendő ne érjen hozzá a tasak zárófólia alatti részéhez, mert így megszűnik a légmentes zárás és a kendők kiszáradhatnak! A kendőket a csomag felbontásától számított 3-4 hónapon belül használjuk el!Közvetlen napfénytől védett helyen, -5 és +35°C közötti hőmérsékleten tároljuk. Amennyiben a csomagban levő termék véletlenül mégis megfagyna, felengedés után minden további nélkül használható.Összetevők (nedvesítő folyadék): anionos felületaktív anyag.
  • Kellékszavatosság: 2 év
  • Termék magassága: 24 cm
  • Termék szélessége: 11.5 cm
  • Termék mélysége: 1.9 cm
  • Szett tartalma: 20 db