Oldal tetejére

Újra JOY napok a Praktikerben! A Praktiker 2015 óta vesz részt a JOY napokon. A shoppingünnep évente kétszer, tavasszal és ősszel kerül megrendezésre. A JOY napok célja a Praktikerben évszaktól függően mindig az, hogy elősegítse az otthon illetve a kert megújulását, felkészítését az adott időszakra. Ha ráfér otthonára és kertjére a tavaszi vagy őszi megújulás, akkor látogasson el országszerte a 20 Praktiker áruház egyikébe, vagy webáruházunkba és vásároljon olcsóbban a JOY kuponfüzettel. A JOY napok mindig nagy siker vásárlóink körében, keresse a Praktiker kupont, mert megéri! Ilyenkor 15%-kal olcsóbban tudja beszerezni a kiszemelt termék(ek)et. Ezt semmiképp nem érdemes kihagyni, hiszen ez egy remek alkalom például a kerti termékek beszerzésére.

JOY napok 2018. május 10-13. 

Az idei JOY napok 2018 tavaszán május 10-13. között kerülnek megrendezésre. A vásárlók országszerte a Praktiker összes áruházában és webáruházában is igénybe vehetik a JOY napokon biztosított 15% kedvezményt. Egy fő egy vásárlás alkalmával egy darab JOY kupont vehet igénybe, a kedvezmény termékenként kerül levonásra.

JOY kupon felhasználás áruházi vásárlás esetén:
A kupon bármely Praktiker áruházban és a webshopban, 2018. május 10-13. között egy alkalommal használható fel, 15%-os kedvezmény érvényesítésére jogosít. A kupon nem érvényes az akciós, outlet, tartósan alacsony áras termékekre, egyéb kuponos, kártyás kedvezménnyel nem vonható össze. A május 10-13. között kupon felhasználásával generált forgalom nem kerül jóváírásra a törzsvásárlói kártyán.

Online JOY kupon kód:  JOY201805 

JOY kupon felhasználás webshop személyes átvétel esetén:
A kupon 2018. május 7. 0:00 és május 13. 23:59 között leadott rendelés esetén érvényesíthető, de az átvétel kizárólag 2018. május 10-től lehetséges áruházainkban, a megrendelés leadásától számított 5 napon belül.

JOY kupon felhasználás webshop házhoz szállítás esetén:
A kupon 2018. május 10. 0:00 és május 13. 23:59 között leadott rendelés esetén váltható be, raktárkészleten lévő, vagy "rendelésre" címkével ellátott termék esetén érvényes.


A JOY napok kuponokhoz hozzájuthat a JOY májusi számának megvásárlásával, továbbá megtalálhatja az Éva magazinban és a Playboy-ban.

A shoppingünnep keretein belül idén is megrendezésre kerül a JOY napok 0. nap május  9-én, ezen azonban a Praktiker nem vesz részt. 

Így teltek 2017-ben a JOY napok a Praktiker áruházakban 

2017-ben is nagy sikerrel zárta a Praktiker a JOY napokat. Hatalmas érdeklődést mutattak a vásárlók a különböző termékek iránt. Továbbra is nagy népszerűségnek örvendtek a szerszámgépek, a kerti bútorok, csempék és lámpák. Ezalatt az időszak alatt több, mint 10.000 vásárló használta kuponját áruházainkban.

Hasznos volt ez az oldal?

 • Kérdése van?

  Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére!
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • Termékfoglalás

  A megrendelt terméket akár 5 napig lefoglaljuk Önnek!
 • Törzsvásárló

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!
 • Szakemberkereső

  Találja meg az Önnek megfelelő szakembert a fix24.hu segítségével