Oldal tetejére

Online fizetés

A Praktiker webáruházában különböző fizetési módok közül választhat, ezek egyike az egyszerű, gyors és biztonságos online bankkártyás fizetés.

Az online fizetés menete:

Amennyiben a félretétellel rendelt áru Praktiker által való megrendelése szükséges, úgy a termékre felvett előleg összege akár online bankkártyás fizetéssel is lehetséges. Miután a Praktiker ügyfélszolgálata egyeztetett a vevővel, és a vásárló online szeretne fizetni, úgy az ügyfélszolgálat elküldi a vevő e-mail címére azt a linket, amin keresztül a Praktiker felületén, az "Internetes fizetések" menün keresztül online ki tudja egyenlíteni az adott összeget az OTP Bank Nyrt. oldalán. Az online fizetés megvalósulásáról vagy sikertelenségéről a vevő visszaigazoló e-mailt kap.

Házhozszállítás esetén az online fizetés a megrendelési folyamat részeként teljesíthető, valamint sikertelenség esetén a Praktiker oldalán ismét kezdeményezhető.

A korábbi fizetések státuszai a felhasználói felületen visszamenőleg is megtekinthetőek.

Az áruházi félretétellel megrendelt termék vételárának kifizetése a termék átvételekor a visszaigazolásban megjelölt Praktiker áruházban történik, készpénzzel, bankkártyával, vagy előzetesen a Praktiker weboldalán keresztül bankkártyával az OTP Bank oldalán, a megrendelés visszaigazolása után.

Amennyiben a termékek házhozszállítással kerültek megrendelésre, úgy a lehetséges fizetési módok az átvételkor történő fizetés, az online bankkártyás fizetés valamint a vételár előre történő utalása bankszámláról.

Amennyiben a félretétellel leadott megrendelés elküldése után, telefonon vagy e-mailen történt egyeztetés során kiderül, hogy az adott termékből nem áll rendelkezésre szabad készlet, de a termék megrendelhető és a vásárló igényt tart a termék megrendelésére, akkor az ilyen módon megrendelendő termékekre előleget kell fizetni. Az előleg mértéke – a megrendelés összértékétől függően változik:

- 0-100.000 Ft-ig a megrendelés összértékének 20%-a
- 100.000 Ft felett a megrendelés összértékének 50%-a

Az előleg kifizetése vagy abban a Praktiker áruházban történik készpénzzel vagy bankkártyával, amelyikben a vevő az áru átvételét kérte, vagy online, a Praktiker weboldalán keresztül. (bankkártyával, vagy átutalással).

        

 • Bankkártyás fizetés

  Egyszerű, pontos, gyors, biztonságos megoldás és ráadásul kényelmes is!
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!
 • Kérdése van?

  Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére!
 • Törzsvásárlónk

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.