Ne csak ábrándozzunk róla: 5 érv a kandalló mellett

Ilyenkor télen különösen nagy érték egy kandalló, ami előtt egy finom teát kortyolgatva feltöltődhetünk a téli estéken. De nem csak emiatt érdemes kandallót beszereltetni.

1. Hangulatos
Senkit sem kell győzködni arról, mennyire hangulatossá tesz egy nappalit a kandalló. A lobogó tűz látványát és a ropogó hasábok hangját akár receptre is felírhatnák, olyan nyugtató, relaxáló hatása van.

2. Dekoratív
Nemcsak télen nyújt szemet gyönyörködtető látványt egy kandalló, de az év minden szakaszában a nappalink fókuszpontja lehet.

3. Növeli az ingatlan értékét
Ha úgy döntünk, hogy belevágunk, és kandallót szereltetünk be, akkor a kiadás később megtérülhet, amikor eladjuk a lakásunkat vagy házunkat, és egyébként is gyorsabban találhatunk rá vevőt. Ki ne szeretne bele egy kandallós házba?

4. Nem függünk a gázszolgáltatóktól
Ma már olyan kandallók kaphatók, amelyek egy egész házat is képesek felfűteni, így nem kell semmilyen szolgáltatóval bajlódnunk. Ráadásul tökéletes nyugalommal olvashatjuk a nemzetközi gázhelyzetről szóló híreket. Természetesen a kéményünket így is rendszeresen ellenőriztetnünk kell, hogy megelőzzük a baleseteket.

5. Gazdaságos
A régi, nyílt égésterű kandallók pazarlóan, 10-20 százalékos hatékonysággal működtek. Ezzel szemben a mai konstrukciók hatékonyan hasznosítják a fahasábok elégetésekor keletkező hőt, egy gazdaságos, modern kandallónak már 80 százalékos a hatásfoka.

%%TERMEK_AJANLO_247%%

A photo posted by Greg Allen (@wreckitgreg) on

A photo posted by Cait 🌲 Williams (@cait014) on

A photo posted by Bonk & Co (@bonkandco) on

A photo posted by Anne Marie (@chouxdesigns) on

Iratkozz fel hírlevelünkre

és elsőként értesítünk!