MENTAVILL VEZETÉKÖSSZEKÖTŐ 3 PÓLUSÚ OLDHATÓ 0,14-4MM2 5DB/CS WAGO ÁTLÁTSZÓ

5(2)
|
Márka: Wago
|
Cikkszám: 317843

Nincs áruházi készleten

Készletinformáció

2.199 Ft / csomag

Egységár: 440 Ft / darab

Törzsvásárlóként akár 10%-kal olcsóbban vásárolhatod megRészletek

Termékjellemzők

Csomagolási és súly információk

Dokumentumok

Vásárlói vélemények

Jótállás, szavatosság

Különösen keskeny:

A Generation 221 kapcsai valóságos csodaszámba mennek: volumenjeik a korábbi (222 sorozatú) modellhez képest kb. 40 %-kal csökkentek. Ezzel a villanyszerelők most már szűk helyekre is gond nélkül beépíthetik. Az új sorozat különösen keskeny kialakításának köszönhetően a huzalozott kapcsok egyszerűen behelyezhetők a szerelődobozokba. Ezen kívül a hely megtakarítások további bővítési lehetőségeket biztosítanak.

Jó kezelhetőség:

Két vizsgáló nyíláson keresztül a szerelő már beépített állapotban is kényelmesen és biztonságosan ellenőrizheti a kapcsokat bármilyen használatos vizsgáló heggyel. A ház oldalán lévő megfogást segítő mélyedés növeli a karok felnyitásánál a kezelhetőséget. 

Sokoldalú alkalmazás:

Az új Serie 221 szorítókapocs alkalmas bármilyen szokásosan használt vezetékfajta befogására: csupán egy szorítókapoccsal 0,14-től 4 mm²-ig a finom huzalú illetve 0,2-től 4 mm²-ig az egy eres és sokhuzalú vezetékek mind befoghatók. A magas, 32 A-es megengedett névleges áramerősséggel és a 450 V-os névleges feszültséggel a Serie 221 sokoldalúan felhasználható. Az épületgépészetben jellemzően lámpatestek, redőny motorok, telefonberendezések, ajtó- és kapuvezérlések huzalozásához használják. A csatlakozó kapocs az iparban jól használható motorok és szivattyúk huzalozásánál.

Termék mélysége: 0.8 cm
Termék szélessége: 1.87 cm
Termék magassága: 1.86 cm
Kellékszavatosság: 2 év
SorszámCsomagolás Bruttó tömeg
#17 cm x 14 cm x 0.5 cm0.02 kg

Használati útmutató

Hibát találtál az oldalon vagy a termék leírásában?

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!