Oldal tetejére

Lakásdekoráció nyáron: 5 inspiráló ötlet

Lakásdekoráció ötletek a nyárra. Megmutatjuk a nyári TOP 5 trendet, modern lakásdekoráció megoldásokat. Egyszerű megoldások, melyekkel látványos hatást érhetünk el! Tudjon meg többet! 

Lakásdekoráció házilag

kerti lámpás

A fény erejét és hatását senkinek nem kell bizonygatni, olykor elég néhány mécses vagy fényfűzér, és mesés megvilágításban úszik a legunalmasabb tér is. A dekorvilágítás egyik lehetséges formája a karácsonyi izzósorra erősített papírpohár, ami lehet egyszerűen csak fehér, vagy éppen színes és mintás. 

Modern lakásdekoráció

nyári lakásdekoráció szennyestartó

Akinek nincs kedve kitenni a lábát a klimatizált lakásból, keressen magának kreatív elfoglaltságot otthon: például szabjon, varrjon. Ha nincs ötlet, hogy mit, segítünk! Egy új szennyestartó a legtöbb háztartásban jól jön, a képen látható színes zsákok elkészítése pedig nem igényel túl sok kézügyességet és energiát. 

Különleges virágdísz

lakásdekoráció nyárra

Virágok nélkül nem létezik nyári dekoráció, és hogy kilépjünk a vázák, ajtódíszek és szárított virágok halmazából, érdemes kipróbálni valami egészen újat, különlegest. Ilyen az a virágfüggöny, ami a plafonról omlik alá, és apró vázákat rejt. A megoldás szépsége, hogy az üvegcsékben folyamatosan cserélhetjük a virágokat. 

Romantikus teraszdekoráció

nyári lakásdekoráció erkély

Szerencsés az, akinek van erkélye, terasza, amit különösen nyáron lehet kiélvezni, csinosítani, átszabni. Aki eddig tárolónak használta a hasznos teret, szabadítsa fel az erkélyt, és varázsoljon belőle például egy romantikus sarkot, ahol megférnek a nagyszülők retro emlékei, a régi bútorok, virágtartók. 

Lakásdekoráció falra

nyári lakásdekoráció konyha táblafesték

A táblafesték az egyik létező leghasznosabb alapanyag, ami nemcsak ápol és eltakar, de kreatív és látványos falfelületet ad konyhába, gyerekszobába, irodába. Akinek van „felesleges” falterülete otthon, fesse át feketére, majd adjon krétát a gyerekek kezébe, hogy szabadon bevehessék a falfelületet. 

Kövesse a Praktikert a Facebookon is!

Hasznos volt ez az oldal?

 • Applikáció

  Töltse le mobil applikációnkat, vásároljon könnyen és gyorsan bárhonnan.
 • Számlakártya

  Használatával gyorsan és egyszerűen igényelhet áfás számlát.
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • E-számla

  Töltse le elektronikus számláját gyorsan és egyszerűen.
 • Törzsvásárló

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!