Oldal tetejére
Konyha

Konyha

 • A konyhai munkalapot általában a hölgyek választják, hiszen a praktikussági szempontok mellett a konyhák dizájnját is meghatározza az egybefüggő, nagy felület kialakítása. Nézzük át most a lehetőségeket!
  Tovább
 • Az 1920-as évek végén, a világ talán összes hölgyének örömére, John W. Hammes megalkotta azt a szerkezetet, amely nagyban képes megkönnyíteni a konyhai munka során keletkezett szerves hulladékok kezelését. Ez a konyha hulladékdaráló, közkedveltebb nevén konyhamalac. Vizsgáljuk meg kicsit közelebbről ezt a csodás szerkezetet, amelynek kiválasztásánál több szempontot is figyelembe kell vennünk a gondtalan használat érdekében.
  Tovább
 • Nagyot fordult a világ a felmosófa és a seprű óta, se szeri se száma azoknak a takarítóeszközöknek, amik nemcsak felgyorsítják, de meg is könnyítik az undok házimunkát. A legpraktikusabbakat szedtük össze.
  Tovább
 • A konyhaszekrény-tervezés és -építés egy nagyon összetett, sok buktatót és fejtörést magában rejtő műfaj. Emiatt nem érdemes elkapkodva, egy-egy olcsóbb ajánlaton felbuzdulva megvásárolnunk, mert ennek a kapkodásnak nagy ára lehet. Ebben a cikkben leírjuk, hogy mire érdemes figyelni és mik azok a buktatók, amelyeken a szakértetlen szem átsiklik, pedig meghatározók a siker szempontjából.
  Tovább
 • Vékony munkalapok, játékos világítás, sötét felületek és a vitrin feltámadása. Mutatjuk, milyen trendek hódítanak a konyhában 2018-ban.
  Tovább
 • A pára-és szagelszívók műfaja sokkal bonyolultabb, mint hinnénk, vásárlás előtt nem árt jó pár paraméterrel megismerkedni, hogy a számunkra legalkalmasabb elszívót vigyük haza az üzletből.
  Tovább
 • A már nem is olyan távoli jövőben mindannyiunk számára elérhetővé válnak a legokosabb konyhai eszközök, hiszen a smart technológia szépen lassan bekebelezi az egész lakásunkat. A technikai eszközeink nagy része már rég az internethez csatlakozott, így pillanatokon belül a konyhai eszközeink is követni fogják ezt a trendet. Utópisztikus utazáshoz hasonló kalandra indulunk el ebben a cikkben, de a technológia és az eszközök már szinte az ajtónkon kopogtatnak, így lehet, hogy csak a holnapot tekintjük meg!
  Tovább
 • Egy lakás melegvíz-ellátása fontos kérdés, hiszen a benne élők komfortérzetét kiemelten képes befolyásolni a megléte vagy a hiánya. Egy helytelenül megválasztott készülék miatt elfogyhat a meleg víz egy nagyobb háztartásban, vagy a nyomásesés miatt egyik csaptelepen keresztül sem tud egyszerre átfolyni a kellő mennyiség, amely lássuk be, sok kellemetlenség forrása lehet. A választásunk akár évtizedekig is befolyásolja a mindennapjainkat, jó döntés esetén szinte észrevétlenül. A legkedveltebb megoldásokat mutatjuk be!

  Tovább
 • Sokaknál nyűg a takarítás, de nem is az elvégzendő feladat miatt, hanem azért, mert mire a végére érünk a lakás takarításának, a port magukhoz vonzó felületeken már megjelenik pár porszem, így érzetre felesleges és végeláthatatlan feladat a takarítás. De mit tehetünk a por ellen, hogyan tarthatjuk távol szeretett otthonuktól, hogy a tisztaság tovább tartson?

  Tovább
 • A mosogatótálca vásárlása nagyon kényes téma. Legyen szép, legyen olcsó, legyen örökéletű és legyen praktikus is. Egy mosogatótálcában azonban nehéz megtalálni ezt a négyest, mert nagyon telített a piac, és első ránézésre különösebb eltérés nincs is a különböző tálcák között. Ebben az erdőben próbáljuk elvezetni a leendő vásárlókat, hogy jól tudjanak dönteni, hiszen egy jó mosogatótálca hosszú éveken, évtizedeken át is szolgál minket. Nincs is annál rosszabb, mint amikor nap mint nap rápillantva azt kell gondolnunk, hogy bizony nem ezt kellett volna megvennünk.
  Tovább
 • Kérdése van?

  Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére!
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • Termékfoglalás

  A megrendelt terméket akár 5 napig lefoglaljuk Önnek!
 • Törzsvásárló

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!
 • Szakemberkereső

  Találja meg az Önnek megfelelő szakembert a fix24.hu segítségével