Oldal tetejére

Ahhoz, hogy a kellemetlen szagokkal hatékonyan felvehessük a harcot, mindenek előtt meg kell találnunk a szagok forrását. Függetlenül attól, hogy a szag hol is keletkezik, az alábbiakban adunk néhány ötletet arra, hogy milyen házi szerekkel, trükkökkel küzdhetjük le, illetve semlegesíthetjük tartósan a kellemetlen szagokat akár a hűtőszekrényben, mosógépben vagy a mosogatógépben.

Bővebben >

Nyáron az ember a legszívesebben kiköltözne a szabadba, így nem meglepő, ha egyre többen döntenek úgy, hogy a terasz és a lugas mellé kültéri konyhát is építenének.

Bővebben >

A szemét szelektálása, elszállítása és újrahasznosítása globális problémává nőtte ki magát a különböző lebomló és nem bomló anyagok megjelenésével. De mit tegyünk, ha a sok szemét már átlépte a küszöbünket? Hogyan hasznosítható fel a hulladék egy része és hogyan csökkenthető a kukába kerülő mennyiség? Segítünk!

Bővebben >

Mélyhűtés okosan
Bár a mélyhűtés egyszerű műveletnek tűnik, mégis sokféle praktika és megoldás segítheti a gyorsabb, tartósabb és praktikusabb fagyasztást. Ebben nyújtunk most segítséget pár hasznos ötlettel és jótanáccsal.

Bővebben >

A konyhánk felújítása vagy egy új konyha építése során az egyik sarkalatos és körültekintést igénylő pont az igényeinknek megfelelő konyhai munkalap kiválasztása. A legkedveltebb megoldásokat mutatjuk most be.

Bővebben >

Kicsi konyhák, nagy ötletek, avagy 8 tipp, hogy helyet csinálj az apró konyhában
Mivel többségben vannak azok a konyhatulajdonosok, akiknek kisméretű konyhájuk van, így meglehetősen sok olyan kreatív ötlet született már, amely helyet teremt a legapróbb konyhákban is. Elhoztunk közülük nyolcat.

Bővebben >

Olcsó és erős: ezek a legjobb természetes tisztítószerek
Már nagyanyáink is ismerték azokat a szereket, amiket a ma embere csak mostanában kezdett el újra felfedezni magának: azokat a természetes tisztítószereket, amik minden háztartásban fellelhetők és ráadásul olcsók is.

Bővebben >

10 konyhai eszköz, amitől nyugodtan megszabadulhatunk
Az ember időről időre átválogatja a ruháit, kiüríti a ruhásszekrényét, elajándékoz néhány cipőt, könyvet vagy bútordarabot, de a konyháig valamiért csak nagyon ritkán jut el. Pedig ott is bőven akad jó pár haszontalan és felesleges eszköz, amitől nyugodt szívvel megválhatunk. Mutatjuk, melyik tíz dologgal lehetne elkezdeni a szanálást.

Bővebben >

Nagymamáink konyhájából visszatért a sparhelt
Azt hihetnénk, hogy a nosztalgia, de a valóságban a takarékosság az oka annak, hogy manapság egyre többen döntenek a fatüzelésű berendezések, többek között a helytakarékos, időtálló és nagy hatásfokú sparhelt mellett, aminek gyártásával mind a mai napig nem álltak le.

Bővebben >

5 tipikus hiba, amit elkövetünk konyhafelújításnál
A konyhafelújítás az egyik legösszetettebb feladat a lakáson belül, és nem utolsósorban igen költséges is. Ezért fontos, hogy minden tekintetben átgondolt döntéseket hozzunk a tervezésnél. Összeszedtük a tipikus hibákat, hogy segítsünk őket elkerülni.

Bővebben >

5 konyhai gép, amire minden háztartásban szükség van
Ma már annyiféle háztartási gépet kapni, hogy könnyen elcsábul az ember, és gyorsan elszaporodnak a konyhában a különféle eszközök. Az új szerzemények pár hónap után elveszíthetik a varázsukat, és onnantól kezdve csak a port gyűjtik a szekrény tetején. Vannak viszont azok a konyhai gépek, amelyeket nyugodtan megvehetünk, mert biztosan ki fogjuk őket használni.

Bővebben >

Divatos, de tényleg jó ötlet az amerikai konyha?
Nagy változásokon ment át a konyha lakásban betöltött szerepe az utóbbi időkben. Évszázadokon keresztül szigorúan munkaterületként gondoltunk rá, és eldugtuk a lakás egyik sarkába. Ma ezzel szemben sokszor a lakás éke és a társasági élet központja a konyha, de van, akinek most is a hagyományosabb megoldás lehet a megfelelő. Végigvettük az előnyöket és hátrányokat, hogy segítsünk a döntésben.

Bővebben >

Hogyan szabaduljunk meg a hangyáktól?
A konyhánkban gyakran fordulnak meg vendégek, de nem minden látogatót fogadunk örömmel. Ha például hangyák szemezgetnek a pulton maradt morzsákból, akkor így vagy úgy, de ki kell tessékelnünk a hívatlan látogatókat.

Bővebben >

Konyhasziget pró és kontra: megéri belevágni?
A főzőműsorok és a lakberendezési magazinok állandó sztárszereplői a szebbnél szebb konyhaszigetek, és szinte minden konyhafelújításnál felmerül, hogy építsünk-e egyet. Sajnos nem minden konyha alkalmas erre, de az érvek és ellenérvek felsorakoztatásával segítünk a döntésben.

Bővebben >

5 karácsonyi ajándéktipp konyhatündéreknek
Rengeteg lehetőség közül választhatunk, ha olyan embert szeretnénk megajándékozni, aki szívesen tölt időt a konyhában. Most ezekből mutatunk be párat.

Bővebben >

Olcsó megoldások konyhapultra: laminált és csempe
A konyha a lakásfelújítás egyik legdrágább része, ha új gépeket is veszünk, nagyon hamar elérhetjük az egymillió forintos költségvetést. Ezért érthető, hogy igyekszünk visszafogni a kiadásokat, és erre kiváló terep a konyhapult.

Bővebben >

Ezek az aktuális konyhabútor trendek
Ha éppen az új konyhánkat tervezzük, akkor biztosak lehetünk benne, hogy óriásit változott a világ a régi konyhánk kialakítása óta. Természetesen a divatokat vakon követni felesleges, hiszen nem egy-két évre választunk konyhát, de az sem jó, ha már a beszerelés időpontjában idejétmúlt az új bútorunk. Segítünk átlátni az aktuális trendeket!

Bővebben >

 • Bankkártyás fizetés

  Egyszerű, pontos, gyors, biztonságos megoldás és ráadásul kényelmes is!
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!
 • Kérdése van?

  Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére!
 • Törzsvásárlónk

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.