Oldal tetejére
- 22.5 % Outlet

KERTI SÜTŐ LISSZABON HOMOK 80DB/PALETTA Outlet - Székesfehérvár

Kerti sütő lisszabon homok színben. Betétdíjas raklapon szállítjuk. Melynek értéke 5.000 Ft amelyet számlával bármelyik áruházunkba visszavihet, és ellenértékét megtérítjük. A termék önálló összeszerelést igényel!  Az összeállított sütő belső átmérője: 80 cm, külső átmérője... Bővebben
48.990 Ft Megtakarítás: 11.000 Ft
37.990 Ft / db
Ez a termék csak személyesen vehető át a fent jelölt áruházban.

Leértékelés oka: Kifutó termék, utolsó darab.

 • Csomagtartalom: 1 db
 • Egységár: 37.990,00 Ft / db
 • Cikkszám: 9340118263000001
 • Márka: KK KAVICS BETON
Mennyiség db Kosárba rakom

Eredeti termék

KERTI SÜTŐ LISSZABON HOMOK
Eredeti termék KERTI SÜTŐ LISSZABON HOMOK
Kerti sütő lisszabon homok színben. Betétdíjas raklapon szállítjuk. Melynek értéke 5.000 Ft amelyet számlával bármelyik áruházunkba visszavihet, és ellenértékét megtérítjük. A termék önálló...
48.990 Ft

Kerti sütő lisszabon homok színben.


Betétdíjas raklapon szállítjuk. Melynek értéke 5.000 Ft amelyet számlával bármelyik áruházunkba visszavihet, és ellenértékét megtérítjük. A termék önálló összeszerelést igényel! 


Az összeállított sütő belső átmérője: 80 cm, külső átmérője 120 cm, magassága: 50 cm. Kövek súlya: 9kg/kő Kövek mérete: - trapéz rövidebb része: 15,3cm- trapéz szélesebb része: 23,1cm- hosszúság: 20cm - magasság: 10cm A kerti sütőhöz szükséges kőmennyiség: 64 db normálkő 16 db fedőkő. Az elemek rögzítést nem igényelnek. Összeállítás: A Lisszabon támfal elemeknél normál (bütykös) és fedőkő (bütyök nélküli) köveket különböztetünk meg. Összeszereléskor a raklap hosszanti oldala mellett állunk. Ekkor balról jobbra a szélétől előbb 4cm, majd 20-20cm-enként találunk keresztrirányú hornyokat. Ezek az ún. roppantási vonalak. A normálkövek esetén minden roppanási vonalnál el kell törni a terméket. A fedőkövek első roppanási vonalánál nem roppantunk, így marad meg a felső díszperem (vízorr). Törésnél a vésőt a roppantási vonal közepére helyezzük, és néhány határozott kalapácsütéssel elroppantjuk. Ha az összes normálkövet (64db), és az összes fedőkövet (16db) elroppantottuk, kezdődhet az építés. Először a sütő helyét határozzuk meg a kertben. A helyigény 1,2m átmérőjű kör, melynek feltétlenül vízszintesnek kell lennie.A kört a következőképpen rakjuk ki: A normálkövek kissebbik oldala befelé néz. Szabályosan egymés mellé helyezzük mind a 16 db-ot soronként. Javasoljuk, hogy minden sort egy fél kőszélességgel eltolva rakjuk, ezáltal még stabilabb lesz a sütőnk. Az ötödik, legfelső sorba kerülnek a fedőkövek.


Képes összeszerelési útmutató a dokumentumok fül alatt található.

 • Márka: KK KAVICS BETON
 • Összeállításhoz szükséges eszközök: 1db széles (3-4cm) véső, 1 db kalapács
 • További jellemzők: Összeállítás: A Lisszabon támfal elemeknél normál (bütykös) és fedőkő (bütyök nélküli) köveket különböztetünk meg. Összeszereléskor a raklap hosszanti oldala mellett állunk. Ekkor balról jobbra a szélétől előbb 4cm, majd 20-20cm-enként találunk keresztrirányú hornyokat. Ezek az ún. roppantási vonalak. A normálkövek esetén minden roppanási vonalnál el kell törni a terméket. A fedőkövek első roppanási vonalánál nem roppantunk, így marad meg a felső díszperem (vízorr). Törésnél a vésőt a roppantási vonal közepére helyezzük, és néhány határozott kalapácsütéssel elroppantjuk. Ha az összes normálkövet (64db), és az összes fedőkövet (16db) elroppantottuk, kezdődhet az építés. Először a sütő helyét határozzuk meg a kertben. A helyigény 1,2m átmérőjű kör, melynek feltétlenül vízszintesnek kell lennie.A kört a következőképpen rakjuk ki: A normálkövek kissebbik oldala befelé néz. Szabályosan egymés mellé helyezzük mind a 16 db-ot soronként. Javasoljuk, hogy minden sort egy fél kőszélességgel eltolva rakjuk, ezáltal még stabilabb lesz a sütőnk. Az ötödik, legfelső sorba kerülnek a fedőkövek.
 • Szavatosság: 2 év
 • Származási ország: Magyarország
 • Tömeg: Kb. 690 kg
 • Szín: Homok
 • Kérdése van?

  Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére!
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • Termékfoglalás

  A megrendelt terméket akár 5 napig lefoglaljuk Önnek!
 • Törzsvásárló

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!
 • Szakemberkereső

  Találja meg az Önnek megfelelő szakembert a fix24.hu segítségével