Oldal tetejére
- 23.2 % Outlet

KERTI SÜTŐ LISSZABON HOMOK 80DB/PALETTA Outlet - Székesfehérvár

Termékelégedettség: 
Sérült, hiányos. Kerti sütő lisszabon homok színben. Betétdíjas raklapon szállítjuk. Melynek értéke 5.000 Ft amelyet számlával bármelyik áruházunkba visszavihet, és ellenértékét megtérítjük. A termék önálló összeszerelést igényel!  Az összeállított sütő belső átmérője: 80 cm,... Bővebben
48.990 Ft Megtakarítás: 11.380 Ft
37.610 Ft / darab
Ez a termék csak személyesen vehető át a fent jelölt áruházban.

Leértékelés oka: Hiányos, sérült, kifutó termék, utolsó darab.

 • Csomagtartalom: 1 darab
 • Egységár: 37.610,00 Ft / darab
 • Cikkszám: 9340118263000001
 • Márka: Kk kavics beton
Kedvencek
Fix 24 Ide kattintva megtekintheti a fix24 szakember ajánlásait: Kertész

Sérült, hiányos. Kerti sütő lisszabon homok színben.


Betétdíjas raklapon szállítjuk. Melynek értéke 5.000 Ft amelyet számlával bármelyik áruházunkba visszavihet, és ellenértékét megtérítjük. A termék önálló összeszerelést igényel! 


Az összeállított sütő belső átmérője: 80 cm, külső átmérője 120 cm, magassága: 50 cm. Kövek súlya: 9kg/kő Kövek mérete: - trapéz rövidebb része: 15,3cm- trapéz szélesebb része: 23,1cm- hosszúság: 20cm - magasság: 10cm A kerti sütőhöz szükséges kőmennyiség: 64 db normálkő 16 db fedőkő. Az elemek rögzítést nem igényelnek. Összeállítás: A Lisszabon támfal elemeknél normál (bütykös) és fedőkő (bütyök nélküli) köveket különböztetünk meg. Összeszereléskor a raklap hosszanti oldala mellett állunk. Ekkor balról jobbra a szélétől előbb 4cm, majd 20-20cm-enként találunk keresztrirányú hornyokat. Ezek az ún. roppantási vonalak. A normálkövek esetén minden roppanási vonalnál el kell törni a terméket. A fedőkövek első roppanási vonalánál nem roppantunk, így marad meg a felső díszperem (vízorr). Törésnél a vésőt a roppantási vonal közepére helyezzük, és néhány határozott kalapácsütéssel elroppantjuk. Ha az összes normálkövet (64db), és az összes fedőkövet (16db) elroppantottuk, kezdődhet az építés. Először a sütő helyét határozzuk meg a kertben. A helyigény 1,2m átmérőjű kör, melynek feltétlenül vízszintesnek kell lennie.A kört a következőképpen rakjuk ki: A normálkövek kissebbik oldala befelé néz. Szabályosan egymés mellé helyezzük mind a 16 db-ot soronként. Javasoljuk, hogy minden sort egy fél kőszélességgel eltolva rakjuk, ezáltal még stabilabb lesz a sütőnk. Az ötödik, legfelső sorba kerülnek a fedőkövek.


Képes összeszerelési útmutató a dokumentumok fül alatt található.

 • Tömeg: Kb. 690 kg
 • Származási ország: Magyarország
 • Szín: Homok
 • Összeállításhoz szükséges eszközök: 1db széles (3-4cm) véső, 1 db kalapács
 • További jellemzők: Összeállítás: A Lisszabon támfal elemeknél normál (bütykös) és fedőkő (bütyök nélküli) köveket különböztetünk meg. Összeszereléskor a raklap hosszanti oldala mellett állunk. Ekkor balról jobbra a szélétől előbb 4cm, majd 20-20cm-enként találunk keresztrirányú hornyokat. Ezek az ún. roppantási vonalak. A normálkövek esetén minden roppanási vonalnál el kell törni a terméket. A fedőkövek első roppanási vonalánál nem roppantunk, így marad meg a felső díszperem (vízorr). Törésnél a vésőt a roppantási vonal közepére helyezzük, és néhány határozott kalapácsütéssel elroppantjuk. Ha az összes normálkövet (64db), és az összes fedőkövet (16db) elroppantottuk, kezdődhet az építés. Először a sütő helyét határozzuk meg a kertben. A helyigény 1,2m átmérőjű kör, melynek feltétlenül vízszintesnek kell lennie.A kört a következőképpen rakjuk ki: A normálkövek kissebbik oldala befelé néz. Szabályosan egymés mellé helyezzük mind a 16 db-ot soronként. Javasoljuk, hogy minden sort egy fél kőszélességgel eltolva rakjuk, ezáltal még stabilabb lesz a sütőnk. Az ötödik, legfelső sorba kerülnek a fedőkövek.
 • Kellékszavatosság: 2 év
 • Kérdése van?

  Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére!
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • E-számla

  Töltse le elektronikus számláját gyorsan és egyszerűen.
 • Törzsvásárló

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!
 • Szakemberkereső

  Találja meg az Önnek megfelelő szakembert a fix24.hu segítségével