AL-KO HYDROCONTROL KERTI SZIVATTYÚ ÉS HÁZI VÍZMŰ TARTÁLY 7200L/H

Márka: Al-ko
|
Cikkszám: 281310

Nincs áruházi készleten

Készletinformáció

20.990 Ft / darab

Törzsvásárlóként akár 10%-kal olcsóbban vásárolhatod megRészletek


Sajnos ez a termék elfogyott

Termékjellemzők

Csomagolási és súly információk

Dokumentumok

Vásárlói vélemények

Jótállás, szavatosság

A HYDROCONTROL vezérlés háztartási vízautomatává alakítja a kerti szivattyút és egyben a védelmét is ellátja. Karbantartást nem igényel, a vezérlő elektronikát könnyű működtetni, a beépített manométeren leolvasható az aktuális üzemi nyomást. Az elektronikus vezérlés a szivattyú - a felhasználásnak megfelelő - be- és kikapcsolásán kívül a szárazon futás ellen is megvédi a berendezést.Míg a hagyományos vezérlésű vagy vezérlés nélküli szivattyúk csak külön eszközzel védhetők meg a szivattyút jelentősen, akár véglegesen károsító szárazon futástól. Ugyanakkor a hydrocontrollal kialakított vízautomaták nem rendelkeznek tartalék víztartállyal, így már csekély mennyiségű víz kivétele esetén beindulnak, viszont a csap elzárása után rövidebb idő alatt állnak meg. Ahol szivárgás, csepegés van, ott a vízellátó automaták gyakran beindulnak akár "feleslegesen" is, csak a nyomásveszteséget pótolva.
Maximális víznyomás: 8 bar
Maximális szállított mennyiség: 7200 l/óra
További jellemzők: Automatizált nyomáskapcsoló a szivattyú be- és kikapcsolásához. Szárazonfutás védelem. Automatikus újraindítás. Visszacsapó szeleppel, megakadályozza a hosszú újrafutási időt.
Egyéb tulajdonságok: A vezérlő elektronikát könnyű működtetni. A beépített manométeren leolvasható az aktuális üzemi nyomás.
Csatlakozás mérete: G 1" KM
Maximális víz hőmérséklet: 35 °C
Kellékszavatosság: 2 év
Kötelező jótállás: 1 év
Védettségi fokozat IP: 44
SorszámCsomagolás Bruttó tömeg

Használati útmutató

Hibát találtál az oldalon vagy a termék leírásában?

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!