Oldal tetejére

HINTAÁGY ATLASZ 188X245X128CM

Termékelégedettség: 
(2 db értékelés alapján)
Teherhordó elemeit (50 x 1.5 mm) csőből készítjük. Minden, amit egy hintaágytól elvárhatunk, az ebben a termékben megtalálható. Az ülőfelület hegesztett vashálós kivitelű, és 2 m széles. Támlája fokozatmentesen dönthető vízszintes helyzetig, amiben fixen rögzíthető a lehető... Bővebben
269.990 Ft / darab
Törzsvásárlóként akár 10%-kal olcsóbban vásárolhatja meg. Ne szalassza el a lehetőséget. Regisztráljon vagy jelentkezzen be a kedvezményekért.
Otp Bank
 1. 26.999 Ft X 10 hó (THM 0%)
  THM 0% - 0 Ft önerő
 2. 8.883 Ft X 36 hó
  THM 11,9% - 0 Ft önerő
Áruhitel kalkuláció
 • Egységár: 269.990,00 Ft / darab
 • Cikkszám: 318648
 • Márka: Márka nélkül
Mennyiség darab Kedvencek Listához adom
Amennyiben ebből a termékből egy db-ot rendel, a szállítási költség: 21.599 Ft
Teherhordó elemeit (50 x 1.5 mm) csőből készítjük. Minden, amit egy hintaágytól elvárhatunk, az ebben a termékben megtalálható. Az ülőfelület hegesztett vashálós kivitelű, és 2 m széles. Támlája fokozatmentesen dönthető vízszintes helyzetig, amiben fixen rögzíthető a lehető legegyszerűbb módon. A támla állítását és rögzítését a legmodernebb lézer technikával készült alkatrészek és innovatív elemek teszik lehetővé. Tervezésénél az első cél az volt, hogy elkészítsünk egy olyan hintaágyat, ami egyedülállóan tartós, esztétikus, nagy teherbírású és minden helyzetben a maximális kényelmet nyújtja. A fém felületeket a cégünknek egyedileg gyártott antracit metál porfestékkel, 180 fokon beégetett szinterezés technikával kezeljük. A párnákat 7 cm vastag szivaccsal gyártjuk, majd fríz borítás után levehető egyszínű huzattal borítjuk, ami esetleges szennyeződés esetén mosható. A tetőszerkezet elkészítéséhez is felhasználtuk a lézer technológiát, ami a tető dőlésszögének állítását teszi kényelmessé, és az eddig megszokott műanyag alkatrészekkel szemben probléma mentes tartós működést garantál. A nagyméretű boltíves tető rögzítését a legnagyobb igénybevétel esetén is stabilan biztosítja. Arra is törekedtünk, hogy az összeszerelés is a legegyszerűbben, minimális kötőelem felhasználásával történjen.
 • Kellékszavatosság: 2 év
 • Termék magassága: 188 cm
 • Termék szélessége: 245 cm
 • Termék mélysége: 128 cm
 • Kötelező jótállás: 3 év