Oldal tetejére

KERÍTÉSELEM NORMA KISKAPU RÖVIDÍTETT SIMA FEKETE

Termékelégedettség: 
(0 db értékelés alapján)
Minimalista stílusú motívum. Időtálló, biztonságos, 12x12 mm –es zárt szelvényből készült. Méretre alakítható megoldás, akár meglévő lábazathoz is szerelhető. Kerítés elemeink univerzálisak, azaz fém-, illetve betonoszlophoz is könnyen illeszthető megoldást jelentenek. ELŐNYEI ·... Bővebben
35.619 Ft / darab
Törzsvásárlóként akár 10%-kal olcsóbban vásárolhatja meg. Ne szalassza el a lehetőséget. Regisztráljon vagy jelentkezzen be a kedvezményekért.
HÁZHOZ SZÁLLITÁS ESETÉN RENDELÉSRE - Áruházba várható beérkezés a megrendeléstől számított: 5 - 6 hét.
Csak Online, webáruházunkon keresztül rendelhető termék.
  • Egységár: 35.619,00 Ft / darab
  • Cikkszám: 405959
  • Márka: Primora
Mennyiség darab Kedvencek Listához adom
Amennyiben ebből a termékből egy db-ot rendel, a szállítási költség: 5.000 Ft

Minimalista stílusú motívum. Időtálló, biztonságos, 12x12 mm –es zárt szelvényből készült. Méretre alakítható megoldás, akár meglévő lábazathoz is szerelhető. Kerítés elemeink univerzálisak, azaz fém-, illetve betonoszlophoz is könnyen illeszthető megoldást jelentenek. ELŐNYEI · Biztonságos és esztétikus · Díszíthető · Kovácsoltvas jellegű rozettákkal, még egyedibbé és dekoratívabbá tehető bármelyik Norma elemünk. Méretre alakítható, a tartozék szettel könnyen felszerelhető.  ANYAGHASZNÁLAT Strapabíró kerítéseket kínálunk: a 12x12 mm-es zártszelvény pálcák 30x5mm-es tömör laposvasak közé hegesztéssel rögzülnek. FELSZERELÉS Egyszerűen elvégezhető, a szükséges szerszámok a legtöbb háztartásban megtalálhatók. A kerítésekhez szükséges szerelési tartozékokat szettben kínáljuk, mely praktikussága folytán igen kedvelt a vásárlók körében. A tartozékszett minden, a felszereléshez szükséges kötőelemet és alkatrészt tartalmaz. A képi útmutató lépéseit követve könnyedén és gyorsan alakíthatja ki megálmodott kerítését. 

  • Kellékszavatosság: 2 év
  • Termék magassága: 100 cm
  • Termék szélessége: 115 cm
  • Termék mélysége: 2.5 cm
  • Szín: fekete