KK KAVICS BETON KERTI SÜTŐ LISSZABON HOMOK 80DB/PALETTA

4.5(6)
|
Márka: Kk kavics beton
|
Cikkszám: 118263

Nincs áruházi készleten

Készletinformáció

48.990 Ft / darab

Törzsvásárlóként akár 10%-kal olcsóbban vásárolhatod megRészletek


Sajnos ez a termék elfogyott

Termékjellemzők

Csomagolási és súly információk

Dokumentumok

Vásárlói vélemények

Jótállás, szavatosság

Kerti sütő lisszabon homok színben.

Betétdíjas raklapon szállítjuk. Melynek értéke 5.000 Ft amelyet számlával bármelyik áruházunkba visszavihet, és ellenértékét megtérítjük. A termék önálló összeszerelést igényel!

Az összeállított sütő belső átmérője: 80 cm, külső átmérője 120 cm, magassága: 50 cm. Kövek súlya: 9kg/kő. Kövek mérete: trapéz rövidebb része: 15,3cm- trapéz szélesebb része: 23,1cm- hosszúság: 20cm- magasság: 10cm. A kerti sütőhöz szükséges kőmennyiség: 64 db normálkő 16 db fedőkő. Az elemek rögzítést nem igényelnek. Összeállítás: A Lisszabon támfal elemeknél normál (bütykös) és fedőkő (bütyök nélküli) köveket különböztetünk meg. Összeszereléskor a raklap hosszanti oldala mellett állunk. Ekkor balról jobbra a szélétől előbb 4cm, majd 20-20cm-enként találunk keresztrirányú hornyokat. Ezek az ún. roppantási vonalak. A normálkövek esetén minden roppanási vonalnál el kell törni a terméket. A fedőkövek első roppanási vonalánál nem roppantunk, így marad meg a felső díszperem (vízorr). Törésnél a vésőt a roppantási vonal közepére helyezzük, és néhány határozott kalapácsütéssel elroppantjuk. Ha az összes normálkövet (64db), és az összes fedőkövet (16db) elroppantottuk, kezdődhet az építés. Először a sütő helyét határozzuk meg a kertben. A helyigény 1,2m átmérőjű kör, melynek feltétlenül vízszintesnek kell lennie.A kört a következőképpen rakjuk ki: A normálkövek kissebbik oldala befelé néz. Szabályosan egymés mellé helyezzük mind a 16 db-ot soronként. Javasoljuk, hogy minden sort egy fél kőszélességgel eltolva rakjuk, ezáltal még stabilabb lesz a sütőnk. Az ötödik, legfelső sorba kerülnek a fedőkövek.

Képes összeszerelési útmutató a dokumentumok fül alatt található.

Szín: Homok
Összeállításhoz szükséges eszközök: 1db széles (3-4cm) véső, 1 db kalapács
Kellékszavatosság: 2 év
További jellemzők: Összeállítás: A Lisszabon támfal elemeknél normál (bütykös) és fedőkő (bütyök nélküli) köveket különböztetünk meg. Összeszereléskor a raklap hosszanti oldala mellett állunk. Ekkor balról jobbra a szélétől előbb 4cm, majd 20-20cm-enként találunk keresztrirányú hornyokat. Ezek az ún. roppantási vonalak. A normálkövek esetén minden roppanási vonalnál el kell törni a terméket. A fedőkövek első roppanási vonalánál nem roppantunk, így marad meg a felső díszperem (vízorr). Törésnél a vésőt a roppantási vonal közepére helyezzük, és néhány határozott kalapácsütéssel elroppantjuk. Ha az összes normálkövet (64db), és az összes fedőkövet (16db) elroppantottuk, kezdődhet az építés. Először a sütő helyét határozzuk meg a kertben. A helyigény 1,2m átmérőjű kör, melynek feltétlenül vízszintesnek kell lennie.A kört a következőképpen rakjuk ki: A normálkövek kissebbik oldala befelé néz. Szabályosan egymés mellé helyezzük mind a 16 db-ot soronként. Javasoljuk, hogy minden sort egy fél kőszélességgel eltolva rakjuk, ezáltal még stabilabb lesz a sütőnk. Az ötödik, legfelső sorba kerülnek a fedőkövek.
SorszámCsomagolás Bruttó tömeg

Összeszerelési útmutató

Használati útmutató

Hibát találtál az oldalon vagy a termék leírásában?

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!