Oldal tetejére

Kedvezményes vásárlás cégeknek és dolgozóiknak

Kedvezményes vásárlási lehetőséget kínál a régió meghatározó áruházlánca a Praktiker, a Magyarországon működő kis- és középvállalatoknak, valamennyi nagyvállalatnak, illetve a munkaközösségeknek és dolgozóiknak. A nem mindennapi lehetőséggel azok a cégek tudnak élni, amelyek megállapodást kötnek a Praktiker Kft-vel.

A Praktiker 19 magyarországi áruházzal rendelkezik, a polcokon 40 ezer féle termék található. A Praktiker már nem egy átlagos barkácsáruház, sokkal több annál. A klasszikus barkácstermékek mellett építési, lakberendezési, kertészeti, szabadidős termékekből, illetve bútorokból, elektromos háztartási gépekből is széles a választék. Áruházi szolgáltatásaink megoldást jelentenek a legtöbb vásárlói igényre. A Praktiker rendszeresen kínál vásárlási akciókat és árengedményeket, így minden vevőnk megtalálja a pénztárcájának megfelelő árucikket.

Várjuk a cégek, vállalatok jelentkezését a konstrukcióban való részvételre!

Az a vállalat, amelyik megállapodást köt a Praktikerrel, garantálja valamennyi dolgozójának, hogy alkalmi árengedménnyel vásárolni tudjon adott napon a kijelölt Praktiker áruházban. Az előre meghatározott százalékos kedvezmény  valamennyi árucikkre vonatkozik, kivéve az élelmiszerek és akciós cikkek, kiárusításos termékként megjelölt leárazott termékek.

Az együttműködésre jelentkezhet, illetve további információt az Önhöz legközelebb eső áruházunk vezetőjétől kaphat.

Nagyvállalat, illetve országos intézmény esetében, kérjük keresse Lehet anikót a +36-70/ 370-6033-as telefonszámon.

Kérjük forduljon kollégáinkhoz bizalommal!
 
 
A Praktiker és a cégek, vállalatok közötti megállapodás aláírására kizárólag a Praktiker budapesti cégvezetése jogosult! Az egyes árházakban érvényes engedményes napokról, valamint az engedmény mértékéről a Praktiker cégvezetése dönt, és erről értesíti üzletegységeit.
 • Bankkártyás fizetés

  Egyszerű, pontos, gyors, biztonságos megoldás és ráadásul kényelmes is!
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!
 • Kérdése van?

  Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére!
 • Törzsvásárlónk

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.