Oldal tetejére

Karácsonyi ajándék ötletek barkácsoló férfiaknak

Karácsonykor előfordulhat, hogy még a legközelebbi szeretteinknek sem tudjuk, mit adhatnánk ajándékként. Ilyenkor aztán jönnek a biztonsági megoldások: bögre, zokni, ruhadarab vagy éppen egy jó üveg bor. De mi a helyzet, ha történetesen egy igazi ezermestert fogunk megajándékozni? Cikkünkben összeszedtünk pár szuper ajándékötletet, aminek még egy barkácsoló férfi is örülni fog!

Akkus fúró, csavarozó

Talán senkinek nem mondunk újat: az akkus fúró, csavarozó elsősorban csavarok behajtásához használható – fába, műanyagba vagy éppen puhább fémekbe. Amennyiben viszont különböző falazatok fúrását, horgonyok vagy dűbelek rögzítését, illetve a csavarbehajtást is egyetlen géppel szeretnénk megoldani, akkor már ütvefúró, csavarozóra lesz szükségünk? Karácsonyi ajándékként pedig azért is nyerő, mert minden háztatásban jól jöhet egy ilyen masina!

Karácsonyi ajándék ötlet férfiaknak - Akkus fúró, csavarozó

Digitális tolómérő

Minden ezermesternek, aki fúr, farag, csiszol vagy éppen vág, szüksége van valamilyen mérőeszközre. A legtöbben persze megelégszenek valamilyen egyszerű, de megbízható alternatívával, ugyanakkor egy digitális tolómérő igazi fénypont lehet egy kis műhelyben. Habár a tolómérce használatához kell egy kis gyakorlat, bizonyos dolgokat – például egy anyacsavar átmérőjét – sokkal könnyebben és pontosabban le lehet vele mérni.

Karácsonyi ajándék ötlet férfiaknak - Digitális tolómérő

Szintezőlézer

Ha már a méréseknél tartunk, beszéljünk egy kicsit a szintezőlézerről is, hiszen ez is egy olyan termék, ami akár „úri huncutságnak” is tűnhet, valójában viszont sok könnyedséggel járhat a használata. A szintezőlézer számos esetben lehet használható, kiváló megoldás például képek, szegélyek, tapéták, csempék és egyéb tárgyak gyors és egyenes beállítására, ráadásul a beépített lejtési funkció lehetővé teszi a ferde vonalak kivetítését is!

 Karácsonyi ajándék ötlet férfiaknak - Szintezőlézer

Szerszámkészlet

Természetesen vannak olyan barkácsolók, akiknek nincsen kéznél minden szerszám, a gépparkjuk is csak épülőben van. Az ilyen lelkes jelölteknek tökéletes megoldás lehet egy szerszámkészlet, amiben minden alap kellék benne van, amire csak szükség lehet. Kalapácstól kezdve a csavarfejeken át a kulcsokig!

Karácsonyi ajándék ötlet férfiaknak - Szerszámkészlet

Szerszámtartó

Végül, de nem utolsósorban ejtsünk szót azokról a barkácsolókról is, akik nem kifejezetten a rendezettség jegyében dolgoznak. A jó munkához persze nem feltétlenül van szükség makulátlan rendre, de ha minden a saját helyén van, akkor kényelmesebben lehet haladni a barkácsolással is. Szóval nekik lettek kitalálva a szerszámtartók, ahol minden fontos kelléknek és hozzávalónak meg lehet találni a tökéletes helyet!

Karácsonyi ajándék ötlet férfiaknak - Szerszámtartó

Még nem találtad meg a tökéletes ajándékot? Nézz körül a Praktiker kínálatában!

Hasznos volt ez az oldal?

 • Applikáció

  Töltse le mobil applikációnkat, vásároljon könnyen és gyorsan bárhonnan.
 • Számlakártya

  Használatával gyorsan és egyszerűen igényelhet áfás számlát.
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • E-számla

  Töltse le elektronikus számláját gyorsan és egyszerűen.
 • Törzsvásárló

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!
Árzuhanás