Oldal tetejére
15 termék

Tudta, hogy törzsvásárlóink akár 10%-os kedvezménnyel vásárolhatnak? Szeretne részesülni a kedvezményekben? Regisztráljon vagy jelentkezzen be!

A tévé mára minden otthon központjává vált, ülőalkalmatosságainkat is úgy rendezzük, hogy afelé nézzenek. Az idő múlásával, a technológia fejlődésével elhagyta a régi dobozos formáját a tévé, egyre laposabb lett. Ennek a változásnak köszönhetően ma már választhatunk, hogyan szeretnénk a tévét elhelyezni lakásunkban: tarthatjuk hagyományosan erre kialakított TV-állványon vagy felszerelhetjük a falra TV-konzol segítségével.
Mi a Praktikernél hiszünk a praktikus megoldásokban, a TV-konzol használata is idetartozik. El is mondjuk, miért!
Ha a TV-állvány helyett inkább a falra szereljük fel szórakoztató eszközünket, értékes helyeket szabadíthatunk fel és elegáns megjelenést adhatunk lakásunknak. Képzeljük el, hogy van a nappalinkban egy TV-állványunk, melynek a felső elemén helyezkedik el a tévénk. Ha azonban beszerzünk egy TV-konzolt, azzal egy fél méterrel magasabbra tehetjük a tévét, így a TV-állvány legfelső részét is hasznosan tölthetjük fel, például könyvekkel, növényekkel vagy családi képekkel. Hát nem nagyszerű ötlet?
A TV-konzol nagy előnye még, hogy olyan helyiségekbe is tehetünk tévét, ahova egy hagyományos TV-állvánnyal hely hiányában nem tudnánk. Például betehetjük a hálóba, hogy kedvesünkkel összebújva, ágyból nézhessük meg kedvenc filmünket egy fárasztó munkanap után.
A megfelelő TV-konzol kiválasztásánál vegyük komolyan, hogy az adott szerkezet mennyi súlyt bír el. Nem szeretnénk, hogy a felszerelt konzol a falunkat bontva leszakadjon, ezzel kárt téve lakásunkban és tévénkben is.
A TV-konzoloknál megadják azt a képernyőméretet is, amihez használható, azonban ez csak irányadó jellegű. Ami igazán számít, az a VESA szám: ez mondja meg nekünk a felforgató csavarok közöti távolságot, azaz, hogy melyik tévé készülékre melyik tartó szerelhető fel.
Végső soron az ideális TV-konzol kiválasztását az is befolyásolja, hogy a készülékünkből mennyi kábel fog kiállni. Mindenképp olyat válasszunk, amellyel ezek kényelmesen elférnek a tévé és a fal között.
Ha további kiegészítőket keres tévéjéhez, ne habozzon megnézni kiegészítő termékeinket is!