Tepsi, sütőforma

34 termék
    Kép
    Kép
2.999 Ft
2.249 Ft
1-3 munkanap
Áruházi készleten
2.199 Ft
1-3 munkanap
Áruházi készleten
2.199 Ft
1-3 munkanap
Áruházi készleten
2.799 Ft
2.099 Ft
1-3 munkanap
Áruházi készleten
1.799 Ft
1-3 munkanap
Áruházi készleten
1.999 Ft
1-3 munkanap
Áruházi készleten
3.399 Ft
1-3 munkanap
Áruházi készleten
2.199 Ft
1-3 munkanap
Áruházi készleten
4.799 Ft
1-3 munkanap
Áruházi készleten
2.199 Ft
1-3 munkanap
Áruházi készleten
1.499 Ft
899 Ft
1-3 munkanap
Áruházi készleten
1.299 Ft
1-3 munkanap
Áruházi készleten
5.999 Ft
1-3 munkanap
Áruházi készleten
3.699 Ft
2.774 Ft
1-3 munkanap
Áruházi készleten
5.699 Ft
1-3 munkanap
Áruházi készleten
8.499 Ft
1-3 munkanap
Áruházi készleten
7.499 Ft
1-3 munkanap
Áruházi készleten
14.990 Ft
1-3 munkanap
Áruházi készleten
1.699 Ft
1.019 Ft
Nem szállítható
Áruházi készleten
1.799 Ft
Nem szállítható
Áruházi készleten
/
2
Ahogyan mi emberek, úgy az általunk készített fogások is szeretnek néha formába lendülni. Ebben nagy segítségünkre vannak a különböző sütőformák.
Leggyakrabban kerámia vagy teflon anyagú sütőformával találkozhatunk, de mi a különbség köztük? Mindkét változat legnagyobb előnye, hogy tapadásmentes - ez legyen az egyik legfőbb szempontunk, ha sütőformát keresünk! A tapadásmentes sütési eszközök megkönnyítik a konyhai munkafolyamatokat, általuk egészségesebb (például zsírszegényebb) ételeket készíthetünk, de a desszertjeink tökéletes formáját is segítenek megőrizni. A teflon esetében a tapadásmentességet perfluoroktánsav bevonattal érik el, míg a kerámiánál ásványi anyagokat tartalmazó természetes borítással. Utóbbinál azonban fontos tisztában lennünk azzal, hogy a kerámiaréteget festékanyaggal színezik, melyet ha valamilyen sérülés ér a gyártás vagy használat során, káros anyagok (főként fémek, fémvegyületek) kerülhetnek a fogásokba. A hevítésnél is vannak különbségek a két anyag között. Ha túlzottan felhevítjük a teflont (350°C vagy afeletti hőmérséklet), káros gázok szabadulhatnak fel, viszont a kerámiánál ilyen probléma nem merülhet fel.
A desszertkészítés nélkülözhetetlen kellékei a különböző sütőformák, melyek között egyre nagyobb teret hódítanak a szilikon anyagúak is. Az ilyen típusú sütőformáktól nem kell tartani, nem tartalmaznak káros anyagokat: 100 százalékban tiszta szilikonból készülnek. A szilikon formák sokszínű használati lehetőséget rejtenek magukban: nem csak meleg, sütőben készült fogásokhoz használhatjuk, hanem hideg ételek készítéséhez is, például egy mennyei fagyitortához. Sokan azért is kedvelik a szilikon sütőformákat, mert egyszerű mozdulattal lehet kiapplikálni az elkészült finomságot belőlük. Bármelyik sütőben használhatók, gáz-, mikrohullámú és elektromosban is. Rugalmasságuknak köszönhetően úgy nyűhetjük, ahogy csak szeretnénk, és a kellemetlen szagokat sem szívják magukba. Most már minden hasznos tudást begyűjtött a különböző sütőformákról, válogasson áruházunk kínálatából!
Ha pedig nagy kedvet érez ahhoz, hogy új formát adjon az ünnepi készülődésnek, sütés-főzésnek, tekintse meg aktuális ünnepi kínálatunkat is az edények, evőeszközök és konyhai eszközök kategóriában!

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!