Oldal tetejére

Használjunk akkumulátoros szerszámokat!

Lassan beköszönt a tél, de még van egy kis idő arra, hogy a kertben tevékenykedjünk, utána pedig nem marad más helyszín a barkácsolásra, mint a műhely! Az aktív pihenés jegyében – pár napig vagy hétig – még hasznosnak tudunk lenni a kerti munkákban is, később pedig a beltéri barkácsolásban bepótolhatjuk, amit egész évben halogattunk. Ezekhez a munkálatokhoz ajánlunk most néhány akkumulátoros szerszámot!

Kertészkedni sövényvágóval

A kertben lévő fák és bokrok visszametszése klasszikusan őszi feladat, főleg akkor elengedhetetlen, ha megbetegedett, sérült vagy elhalt ágakat látunk. Ha viszont a bokrok túlságosan tömöttnek hatnak, akkor elgondolkozhatunk a ritkításon, hiszen ez hosszútávon minden bizonnyal előnyére fog válni a növényeknek, mivel így a középső részek is elegendő fényt és levegőt kapnak majd.

Akkus sövényvágó

Ebben a munkában hasznunkra lehet egy akkus sövényvágó, ami az év bármely napján segítséget nyújthat a kert karbantartásában, hiszen nem csak a bokrokat lehet vele szépen formázni, de a vékonyabb ágakkal és gallyakkal is könnyen elbánik a legtöbb modell. Ha elektromos sövényvágót szeretnénk vásárolni, akkor az akkumulátoros sövényvágót ajánljuk, hiszen csak a rendszeres töltésre kell odafigyelnünk, cserébe viszont nem kell munka közben kábeleket kerülgetni, így jóval kevésbé balesetveszélyes.

Lombfúvóval hatékonyan

A levelek összegyűjtése nemcsak esztétikai szempont, hanem a gombásodás féken tartása miatt is fontos lehet. Amennyiben nagyobb területen kell a lehullott lombokat begyűjteni, akkor lombseprű helyett jól jöhet egy vezeték nélküli akkumulátoros lombfúvó is. Természetesen a növényekre leselkedő fertőző betegségeket késő őszi permetezéssel is megelőzhetjük – ehhez számos akkumulátoros permetező közül válogathatunk a Praktiker kínálatában.

Akkus lombfúvó

A nélkülözhetetlen akkus fúró

Manapság a legtöbb háztartásban megtalálható egy akkus fúró és/vagy csavarozó, mivel ezek az eszközök elengedhetetlen kellékei már a kezdő barkácsolóknak is. Az akkus fúrók nagy nyomaték leadására képesek és rengeteg felhasználásuk lehet egy háztartásban vagy műhelyben: a csavarozót elsősorban egyszerűbb otthonfejlesztési feladatokra találták ki, például csavarok behajtásához használhatjuk – fába, műanyagba vagy éppen puhább fémekbe.

Akkus csavarhúzó

Amennyiben különböző falazatok fúrását, horgonyok vagy dűbelek rögzítését, illetve a csavarbehajtást is egyetlen géppel szeretnénk megoldani, akkor akkus ütvefúró-csavarozó vásárlásában is gondolkozhatunk, hiszen ezek az eszközök lehetővé teszik a fúró, csavarozó és ütvefúró módok közötti választást – igazi jolly joker egy ilyen szerszám!

Áramfejlesztőt a műhelybe!

Sokan a téli időszakban befészkelik magukat a garázsba vagy műhelybe, hogy ilyenkor is hasznosan töltsék az idejüket. Persze nem minden helyiségben megoldott az áramellátás, a különböző munkálatokhoz és barkácsfeladatokhoz viszont elengedhetetlen! Egy csiszológép, dekopír- vagy körfűrész működtetéséhez egyaránt szükség van elektromosságra, erre találták ki az áramfejlesztőket!

A középkategóriás áramfejlesztők között keresgélve találhatunk már akkumulátoros áramfejlesztőt, ezekben egy plusz egység segíti az indítást: berántás helyett önindító funkcióval is működésre bírhatjuk a szerkezetet. Léteznek továbbá úgynevezett digitális áramfejlesztők is, amik az elektromos motorvezérlésnek köszönhetően egy csendesebb, tisztább, környezetkímélőbb alternatívát jelentenek, de az üzemanyaguk általában – ugyanúgy, mint a legtöbb áramfejlesztő esetében – benzin.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, látogass el a Praktiker webshopjába, és válassz magadnak elektromos szerszámokat.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, látogass el a Praktiker webshopjába, és válassz magadnak elektromos szerszámokat!

 

 

 

Hasznos volt ez az oldal?

 • Applikáció

  Töltse le mobil applikációnkat, vásároljon könnyen és gyorsan bárhonnan.
 • Számlakártya

  Használatával gyorsan és egyszerűen igényelhet áfás számlát.
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • E-számla

  Töltse le elektronikus számláját gyorsan és egyszerűen.
 • Törzsvásárló

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!