Oldal tetejére
 • A virágok a lakás összes helyiségében megtalálhatók, ez alól természetesen a fürdőszoba sem kivétel. Mivel a természetben a virágok egy része a fürdőszobához hasonló klímát és fényviszonyokat kedveli, így tökéletes élőhely lesz számukra a fényszegényebb, párás levegő.
  Tovább
 • Amikor új fürdőszobát tervezünk, mindannyiunk álmában megjelenik a nagy, tágas helyiség, amely szinte kizárólag természetes anyagokból készült kiegészítőkkel van felszerelve. De miért is ne lopnánk be a saját fürdőnkbe ez a hangulatot, még ha nem is nappali méretű helyiség áll a rendelkezésünkre? Ebben a cikkben bemutatjuk a természetes anyagokból készült fürdőszoba legkedveltebb alapanyagait, azok előnyeit és esetleges hátrányait.
  Tovább
 • Akár új házat építünk, akár vásárolunk, a fürdőszoba tervezése vagy felújítása mindenképpen napirendre kerül, hiszen ahányan vagyunk, annyiféle igényünk van a fürdőt illetően. A fürdőszoba megtervezése azonban bonyolult feladat, hiszen általában nagyon kis helyre kell praktikusan és kényelmesen elhelyezni az összes fürdőszobai elemet, ráadásul ezeket utólag már nem lehet variálni.
  Tovább
 • Minden fürdőszoba kötelező eleme a praktikus és szép szennyestartó. Sokan nem fektetnek különösebb energiát a megfelelő kiválasztásába, pedig vannak szempontok, amelyek alapján kiválasztható a számunkra megfelelő.
  Tovább
 • Mostanáig a fürdőszobának csak alapvető funkcióját kellett betöltenie, mára azonban az elvárások magasabb szintre léptek, hiszen a fürdő nemcsak a tisztálkodás, de a pihenés és a kikapcsolódás színtere is. Annak érdekében, hogy a fürdőszoba megfeleljen a 2018-as trendeknek, mutatunk néhány ötletet.
  Tovább
 • A fürdőszoba-felújítás több szakaszában is előtérbe kerül a szennyvízelvezetés, valamint annak egy fontos és nélkülözhetetlen eleme, a megfelelő szifon kiválasztása. Pofonegyszerűnek tűnik, hiszen mindenki ki tud választani egy darab fehér műanyagot a szaniteréhez – vagy mégsem? A legkedveltebb típusokat jártuk körbe, és bemutatjuk, milyen főbb különbségek vannak az egyes fajták között.

  Tovább
 • A fürdőszoba vagy konyha felújításakor eljön az idő, amikor fel kellene fúrnunk a zuhanytartót, a mosdót vagy egy polcot, edénytartót a gyönyörűen, drága csempével leburkolt konyhánkba. Elővigyázatosság és pár alapvető szabály betartása nélkül könnyen tragédiába torkollhat ez az akció, mert sikerül eltörnünk a csempét, esetleg a frissen beszerelt villany- vagy vízvezetékünket fúrjuk el véletlenül, és máris bonthatjuk vissza a megsérült csempéket, esetleg csempesort. Ennek megelőzésére ajánlunk pár eszközt és praktikát, amelynek betartásával minimalizálhatjuk a katasztrófa esélyét.
  Tovább
 • Van egy hely, ahová a király is gyalog jár, ez a mellékhelyiség. Tagadhatatlan, hogy fontos szerepet tölt be az életünkben, hiszen napi szinten van szükségünk a használatára. A vécékagyló dísze az ülőke, amely mára már komoly dizájnelemmé nőtte ki magát, és gondosan kell illeszkednie a néha számítógéppel, 3D-ben megtervezett fürdőszobakölteményekhez. Az üzletek véget nem érő választékban árulnak színesnél-színesebb, az egyszerűtől a formabontó alakzatokat megformáló vécéülőkéket.

  Tovább
 • A fürdőszobaszőnyeg a fürdés és a zuhanyzás aktusának nyitó és lezáró helyszíne, azonban egy rosszul megválasztott szőnyeg sok bosszúságot okozhat, gyakran rendkívül egészségtelen is lehet, így érdemes nagyobb figyelmet fordítanunk a kiválasztásánál. De milyen is egy jó fürdőszobaszőnyeg?
  Tovább
 • A pára az otthonok egyik legnagyobb ellensége, ami nemcsak lakásunk állagát, de tulajdon egészségünkre is komoly hatással lehet. Körülnéztünk a piacon fellelhető megoldásokon át a házi praktikákig, és számtalan jó megoldást találtunk.
  Tovább
 • Kérdése van?

  Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére!
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • Termékfoglalás

  A megrendelt terméket akár 5 napig lefoglaljuk Önnek!
 • Törzsvásárló

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!
 • Szakemberkereső

  Találja meg az Önnek megfelelő szakembert a fix24.hu segítségével