Oldal tetejére

Üvegmozaik, a kreatív lehetőségek tárháza
Az üvegmozaik egy jól megmunkálható, széles körben felhasználható alapanyag, amivel nemcsak otthonunk különböző helyeségeit lehet díszíteni, de kreatív és tartós kelléke a kézműves foglalkozásoknak, otthoni kincsek készítésének is.

Bővebben >

A fuga tisztítása, cseréje, átszínezése, pótlása a fürdőben
A fürdőszobai fugának három ádáz ellensége van: a penész, a kipergés és a fakulás. Ezek okozzák a legtöbb bosszúságot a fürdőben, ám bármelyikkel is van dolgunk, a probléma könnyen orvosolható. Az alábbi megoldások bármelyikével burkoló segítsége nélkül is renoválhatjuk a sérült részeket.

Bővebben >

Aki kicsi lakásban él, tudja mennyi bosszúságot és mekkora fejtörést tud okozni a helytakarékos és okos tárolás. Ez különösen igaz a fürdőszobára, aminek olyan apró dogokat kell “elnyelnie”, mint a kozmetikumok, a borotva, a hajszárító vagy épp a vécépapír. Akinél a fürdőszobaszekrény már megtelt, annak mutatunk 11 olyan extra területet, amit érdemes kihasználni.

Bővebben >

Tippek, hogy a legtöbbet hozzuk ki egy kicsi fürdőszobából
Nem könnyű feladat mindent bepréselni egy aprócska fürdőszobába, de sokat tehetünk azért, hogy a végeredmény mégse legyen zsúfolt. Most ahhoz adunk tippeket, milyen vizuális trükköket és okos térkihasználási praktikákat érdemes alkalmazni.

Bővebben >

7 tipikus hiba, ami a fürdőszoba felújításakor felbukkanhat
Aki végig csinált legalább egy lakásfelújítást, tudja, a fürdőszoba az egyik olyan helyiség a házban, ami a legtöbb rejtett hibával rendelkezhet. A hibák egy része az idő múlásának számlájára írható, ami azonban gyakoribb, az a kivitelezői hanyagság. A hét leggyakoribb problémát mutatjuk meg.

Bővebben >

5 tipp, hogy olcsó legyen a fürdőfelújítás
Ha lakásfelújításról van szó, a legtöbben világvége állapotokra asszociálnak, lelki szemeik előtt levert vakolat, a rozsdás csövek, lemeztelenített terek jelennek meg, melyekben csak a legoptimistább lakberendező látja meg a lehetőségeket; végül a szívükhöz kapnak, mert sok havi bérük, megtakarításuk megy el a műveletre. Pedig a szépen felújított otthon és a takarékosság nem zárják ki egymást. Ezúttal a fürdőszoba felújítására hoztunk 5 költségkímélő tippet.

Bővebben >

Ezek 2017 fürdőszobatrendjei
Fürdőszobatrendek jönnek és mennek, de mi ettől még nem verjük le évről évre a csempét, csak hogy megfeleljünk az aktuális divatnak. Ha viszont kicsit felfrissítenénk a fürdőt, vagy éppen egyébként is felújításra készülünk, érdemes ihletet meríteni az aktuális irányzatokból.

Bővebben >

Hogyan tervezzük meg a fürdőszoba világítását?
A fürdő az a hely, ahol a napjainkat kezdjük és befejezzük, sokszor mégis méltánytalanul kevés figyelmet fordítunk a megfelelő világítás kialakítására. Segítünk a tervezésben, hogy minden napszakhoz és munkafolyamathoz kellő mennyiségű fény álljon rendelkezésünkre!

Bővebben >

Milyen a víztakarékos fürdőszoba?
Könnyű dolga van annak, aki szeretne spórolni a vízszámlán, egyúttal a környezetet is védeni. Egyre több olyan víztakarékos termék kapható, amely éppen ezeket a célokat szolgálja.

Bővebben >

Zuhanykabin: épített vagy készen vett?
Az épített változat általában elegánsabb, modernebb, a kész zuhanykabinok beszerelésével viszont kevesebb a gond, és könnyebben cserélhetők. Összeszedtük a két típus előnyeit és hátrányait, hogy megkönnyítsük a választást.

Bővebben >

Zuhanyfüggöny vagy kádparaván: melyiket válasszuk?
Sok fürdőszobában a kádat használják zuhanyzásra, ezért itt meg kell oldani, hogy ne fröcsköljön ki a víz. Kézenfekvő és olcsó megoldás erre a zuhanyfüggöny, de van, aki frászt kap tőle, ha zuhanyzás közben rátapad. Ilyen esetben érdemes lehet a valamivel drágább kádparavában gondolkozni.

Bővebben >

Hogyan lehet elegáns fürdőszobánk olcsó csempével?
Nem baj, ha nem engedhetjük meg magunknak a drágább burkolatot. A szűk költségvetés kreativitásra ösztönöz, és a felújítás végén boldogan dőlhetünk hátra abban a tudatban, hogy megdolgoztunk a végeredményért.

Bővebben >

Milyen a gyerekbarát fürdőszoba?
A lakás berendezésénél egyre gyakrabban gondolunk a legkisebbekre, hogy ők is kényelmesen hozzáférjenek a számukra szükséges dolgokhoz, és ne legyenek kitéve felesleges veszélyforrásoknak. Most a gyerekbarát fürdőszoba kialakításához adunk ötleteket.

Bővebben >

5 hasznos tipp a fürdő berendezéséhez
Fürdőszobát legalább tíz évre építünk, és a végeredményen nem egyszerű változtatni, ezért érdemes előrelátóan tervezni. Segítünk, hogy jól sikerüljön dönteni a fontos kérdésekben.

Bővebben >

Tárolási tippek kis fürdőszobákhoz
Egy pár négyzetméteres fürdőben a mosdó, a kád és a mosógép mellett általában csak igen szűkös hely marad a tárolásra. Ha viszont okosan használjuk ki a teret, akkor minden apró és nagyobb holmit lesz hol tároljunk.

Bővebben >

 • Bankkártyás fizetés

  Egyszerű, pontos, gyors, biztonságos megoldás és ráadásul kényelmes is!
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!
 • Kérdése van?

  Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére!
 • Törzsvásárlónk

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.