Oldal tetejére
17 termék

Tudta, hogy törzsvásárlóink akár 10%-os kedvezménnyel vásárolhatnak? Szeretne részesülni a kedvezményekben? Regisztráljon vagy jelentkezzen be!

A zuhanyzás a napi rutin fontos részét képezi. Egy jó zuhanyrendszer és egy frissítő tusolás elősegíti a nap levezetését vagy elindítását az emberek mindennapjaiban. Az emberek többsége a mindennapi rohanásban előnyben részesíti a zuhanyzást, ami érthető, hiszen idő- és víztakarékos megoldás.

Ha most újítja fel otthonát, vagy új lakást vásárolt, érdemes a fürdőszoba legapróbb részleteire is gondot fordítani, mert a csaptelepeket és a zuhanyrendszert nem szokás évente cserélni. Egy kis előrelátással hosszú időre kiválaszthatja a legmegfelelőbb zuhanyrendszert mind minőség, mind megjelenés tekintetében. Dizájnt és funkciót tekintve csak a képzelet szab határt lehetőségeinknek. Megjelenést illetően változatos a kínálat, a szögletes formáktól egészen a lekerekítettekig sokféle kivitelből lehet választani. A gégecsővel ellátott, mozgatható zuhanyfejeken felül legtöbbször a fixen elhelyezett fejzuhany is része a zuhanyrendszereknek, ezek a fejzuhanyok általában egy funkciósak. A mozgatható zuhanyfejek a zuhanyváltónak köszönhetően akár 5-nél is több funkcióval bírnak. A zuhanyrendszer használatát olyan kiegészítők teszik még komfortosabbá, mint a csúsztatható zuhanytartó, amely személyre szabható magasságot tesz lehetővé a zavartalan tusolás érdekében.

Zuhanyrendszer kiválasztásakor olyan tényezőket is érdemes figyelembe venni, mint a víznyomás mértéke, az extrák mennyisége és a típus. Megjelenésben hozzá kell igazítani a zuhanyrendszert a fürdőszoba további csapjaihoz, mert sokat ront az összképen, ha az egyik csaptelep krómozott, a másik pedig matt és színes. Azt is érdemes átgondolni, hogy milyen hosszan és milyen intenzitással tusol valaki. Hiszen aki villámgyorsan végez és nem élvezi ki hosszan a tusolást, annak elég egy extrák nélküli fej, átlagos nyomással. Ha a tusolás felér egy szertartással, akkor érdemes nagy és több funkciós zuhanyfejet választani erős vízsugárral és jó minőségű fejzuhannyal.

Tusoláshoz is remek kiegészítő a termosztátos csaptelep, ami a prémium zuhanyrendszereknél már alapfelszereltség, de a középkategóriában is fellelhető szép számmal. A termosztátos csaptelep víztakarékos megoldást és kényelmesebb vízhasználatot biztosít, hiszen pár másodperc alatt a kívánt vízhőt adagolja, mellyel elkerülhető a percekig történő vízkiengedés a meleg vízre várva, illetve a véletlen forrázás veszélye.

 • Applikáció

  Töltse le mobil applikációnkat, vásároljon könnyen és gyorsan bárhonnan.
 • Számlakártya

  Használatával gyorsan és egyszerűen igényelhet áfás számlát.
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • E-számla

  Töltse le elektronikus számláját gyorsan és egyszerűen.
 • Törzsvásárló

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!
Lehullottak az árak!