Oldal tetejére
23 termék

Tudta, hogy törzsvásárlóink akár 10%-os kedvezménnyel vásárolhatnak? Szeretne részesülni a kedvezményekben? Regisztráljon vagy jelentkezzen be!

A bidé egy nagyon hasznos, ennek ellenére sok háztartásban mellőzött fürdőszobai tisztálkodási eszköz. Küllemre hasonlít egy WC csészére, azonban a bidé kizárólag mosakodásra lett kitalálva. A végében elhelyezett csaptelepnek köszönhetően toaletthasználat után higiénikusabb tisztálkodást tesz lehetővé, mint a WC papír.

Amikor berendezi a fürdőszobát, érdemes már a kiválasztásnál gondot fordítani a minőségre, ugyanis a csaptelepek olyan kellékek, amiket jobb esetben nem cserél évente az ember. A mindennapokban a reggeli és az esti készülődés percei is a fürdőszobához kötődnek, ezért fontos, hogy jól működjenek az ottani eszközök és kiegészítők.

A bidéhez legalább olyan fontos megtalálni a megfelelő csaptelepet, mint magát a csészét. Kiválasztáskor sok tényezőt kell figyelembe venni, hogy végül minden igényt kielégítsen a megvásárolt termék. A legmegfelelőbb választásnak a kifejezetten bidéhez tervezett csaptelepek bizonyulnak. A döntésnél szem előtt kell tartani a ház stílusát, a lakberendezési dizájnt, továbbá az anyaghasználatot és a formavilágot. Érdemes egy termékcsaládból származó kiegészítőket választani, majd ehhez igazítani a fürdőszobában található csaptelepeket, mind a zuhany, mind a kád és a mosdó esetében, hogy a fürdőszoba megőrizze egységes dizájnját. Ezután lényeges szempontot képeznek a csaptelep műszaki paraméterei. Fontos eldönteni, hogy egykaros, vagy kétkaros kivitelben gondolkodunk, bár létezik nyomógombos változat is, az egykaros kivitelek praktikusabbnak bizonyulnak bidék tekintetében. Bizonyos kivitelek leeresztővel együtt vásárolhatók meg, ami pénztárcakímélő megoldás.

Az egyik legfontosabb kiválasztási szempont a dizájnt és a szerelhetőséget követően a működés. Érdemes víztakarékosan működő bidé csaptelepet választani, és gondolni a zajszintre is, ugyanis ha az éjszaka közepén szeretné használni az eszközt, könnyen gátat vethet a nyugodt tisztálkodásnak az egész házban hallható, csaptelepből kizúgó víz. Az I. és II. akusztikai osztály tagjai közül érdemes az egyes kategóriából válogatni, az a legcsendesebb. 

Megjelenést tekintve lehet a csaptelep modern vagy hagyományos külsejű, a magyar háztartásokban a legnépszerűbb a króm színű. A modern enteriőrre gondot fordító vásárlók az antik hatású bronz, arany, vagy színes bidé csaptelepeket részesítik előnyben, melyek közül a matt fekete és a fehér a legnépszerűbbek.

 • Applikáció

  Töltse le mobil applikációnkat, vásároljon könnyen és gyorsan bárhonnan.
 • Számlakártya

  Használatával gyorsan és egyszerűen igényelhet áfás számlát.
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • E-számla

  Töltse le elektronikus számláját gyorsan és egyszerűen.
 • Törzsvásárló

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!
Lehullottak az árak!