Oldal tetejére

A jövő termékei: vizes bázisú festékek 

A vízbázisú festékek jelentik a jó választást a környezet védelme iránt elkötelezettek számára, ezek környezet- és egészségkímélőbbek, mint a hagyományos oldószeres festékek.

A vizes bázisú termékek is rendelkeznek ugyanazokkal a jó tulajdonságokkal, mint az oldószeres festékek, sőt néhány esetben túlmutatnak azokon: Száradásukat nem kíséri kellemetlen szag, valamit nem lépnek reakcióba a levegőben található szennyezőanyagokkal sem, így a környezetre sem károsak. Emellett a vízbázisú festéket egyszerű felvinni, gyorsan szárad, tartós és festés után könnyen letakarítható az ecsetről/hengerről, valamint a bőrről is.

MegnézemLED fényforrás

Energihatékonyság: A - A++
Legnagyobb előnye az energiatakarékosság. Működésekor nem egy fémszál felmelegedéséből, izzásából éri el a fény kibocsátását, hanem elektronok szabadulnak fel, így nincs hővesztesége. Közel 85%-os az energiamegtakarítás egy hagyományos fényforráshoz képest.

Tízszeres élattartam jellemzi, szinte egyszeri beruházást igényel. A hagyományos izzók megközelítőleg 1000 üzemórát bírnak, a halogén izzók 3-5 ezret, a kompakt fénycső 8-12 ezret, a LED pedig 30-100 ezret.

Megnézem


A legjobb csomagolás? Ha NINCS csomagolás!
Szűrt víz egyenesen a csapból - GROHE Blue Home

A GROHE Blue Home egy csodálatos, intelligens rendszer, mely a sima vizet kristálytiszta élménnyé varázsolja, szénsavmentes, enyhén szénsavas vagy erősen szénsavas formában. Nem kell többé sorba állni, hogy megvegye a tiszta vízet, hazacipelni a nehéz palackokat, majd valahogy bepréselni azokat a hűtőbe. Csak annyit kell tennie, hogy kényelmesen kiengedi a tiszta, szűrt vizet egyenesen a csapból.
A világ elsüllyed a műanyagok tengerében. Egy liter palackozott víz előállítása 7l édesvizet emészt fel, nem beszélve az energiaigényről és a CO2 kibocsátásról. A GROHE Blue Home 61%-kal csökkenti a CO2 kibocsátást - és egyáltalán nincs szükség palackra.

 Megnézem


Cold Start funkciós csaptelep

A Cold Start lényege, hogy míg egy ilyen funkcióval nem rendelkező csaptelep középső állásában alapesetben kevert hideg-meleg víz folyik, vagyis melegvizet is használunk (bal oldali ábra), addig a Cold Start csaptelepeknél a középső állásban még kizárólag hideg víz folyik.
Rövid kézmosásoknál a csaptelepet jellemzően a középső állásban nyitják a felhasználók, de amire a hálózati melegvíz megérkezne, már el is zárják. Valójában felesleges melegvízfogyasztás történik ilyenkor. Ezt küszöböli ki a Cold Start funkció, ahol a középső állásban még csak hideg víz érkezik azzal, hogy „balra” eltolja a meleg-hideg skálát. 

Megnézem


Frisslevegős hőcserélő

Tökéletesen kiegészíti a lakásban hozott energiatakarékossági intézkedéseket.
A rendszeres szellőztetés óvja az egészséget és kíméli az épületállományt. Erre különösen a hőszigetelt, jól záró ablakokkal és ajtókkal ellátott házaknál célszerű gondolni. De: Nyitott  ablaknál veszendőbe megy a meleg és a drága fűtési energia. A megoldás: A Marley Frisslevegős hőcserélője – az energiatakarékos szellőztetés eszköze. Ilyenkor a beáramló friss levegőt a helyiségből kiáramló elhasználódott levegő melegíti.

Príma klíma: Lakó- és hálószobákban, fürdőszobákban stb.
Óvja az egészséget és az épületállományt: Nincs többé nedvesség, sem penészgomba
A meleg pedig bennmarad a házban: A hőnek akár 85%-a is visszanyerhető

Megnézem
Többféle eszköz, egyetlen akku

Köztudott, hogy az akkumulátorok káros hatással vannak környezetünkre. Ezt figyelembe véve szeretnénk az akkuk számát minimalizálni az elektromos szerszámok körül.

Az új akkurendszereknek köszönhetően rugalmas marad az ember. Mindegy, hogy könyvespolcot akar építeni, bútort csiszolni, esetleg fát fűrészelni: Mindössze egyetlen akkuval egy sor nagy teljesítményű eszköz áll a rendelkezésére a kisebb-nagyobb munkákhoz.

Megnézem


SmartVentilator - Szellőztetés ésszel! 

Az energia megtakarítást célzó lakáskorszerűsítés, így pl. (az ablakok min. 1/3-át érintő) csere, vagy a tetőtér szigetelés felújítása megnöveli az épület légzáró képességét. Az új DIN 1946-6 szabvány erre az esetre felhasználótól független alapszellőzést ír elő, amellyel kizárhatók a nedvesség (penészgomba képződés) okozta károk. Az új SmartVentilatorával a Marley intelligens megoldást kínál, amely nem csak tökéletes hangulatot varázsol a lakásba, hanem még pénzt is megtakarít.

Rendkívül kis fogyasztás:
A takarólemez, a járókerék és a légárammal érintkezésbe kerülő valamennyi alkatrész a lehető legjobb áramlástechnikai kivitelben készül. A legújabb generációs egyenáramú
motor hajtja, amely a beállított  térfogatáramtól függően csupán 1,1 W-ot, de legfeljebb 4,1 W-ot fogyaszt.

Helytakarékos felépítés:

A csatlakozócsonk hossza mindössze 68 mm, így a ventilátorház rendkívül kis helyet foglal el, és ezért szinte minden beépítési helyzetben használható. A takarólemez geometriája meg tudja akadályozni a látható szennyeződések lerakódását, és a működéspontok beállítása céljából kézzel levehető.
Hosszabb szállítási útvonal:
A Marley SmartVentilator félig radiális átömlésű ventilátor, de a hagyományos axiális átömlésű ventilátorokhoz képest lényegesen nagyobb távolságra képes elszállítani a levegőt. Az akár 6 méter hosszú szállítási útvonalnak köszönhetően szinte minden alkalmazáshoz megfelel.


Surrogóan csendes:

A járókerék gumiajkakkal ellátott, szabadalmaztatottfelépítése is hozzájárul ahhoz, hogy a beáramlási területen csökkenjen a kibocsátott zaj. A motor golyóscsapágyai szabadalmaztatott elasztomer csapágycsészékben vannak rögzítve, amelyek megakadályozzák, hogy ajáráskor keletkező hangok átadódjanak a ventilátortestre.
 • Kérdése van?

  Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére!
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • E-számla

  Töltse le elektronikus számláját gyorsan és egyszerűen.
 • Törzsvásárló

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!
 • Szakemberkereső

  Találja meg az Önnek megfelelő szakembert a fix24.hu segítségével