Oldal tetejére

AQUABAU PÓRUSBETON RAGASZTÓ 25KG

Termékelégedettség: 
(0 db értékelés alapján)
Felhasználásra kész, gyárilag előkevert, por alakú, cementkötésű, vékony ágyazatú ragasztóhabarcs. régi és új épületek falazatainak építése tartó- és válaszfalak építése Hidraulikus kötésű, alkalmazható kül- és beltéri falazatokhoz Készrekevert állapotban kerül szállításra,... Bővebben
1.799 Ft / darab
Törzsvásárlóként akár 10%-al olcsóbban vásárolhatja meg. Ne szalassza el a lehetőséget. Regisztráljon vagy jelentkezzen be a kedvezményekért.
RENDELÉSRE - Áruházba várható beérkezés a megrendeléstől számított: 14 munkanap.
  • Csomagtartalom: 25 kg
  • Egységár: 71,96 Ft / kg
  • Cikkszám: 333223
Mennyiség darab Kedvencek
Amennyiben ebből a termékből egy db-ot rendel, a szállítási költség: 5.000 Ft
Fix 24 Ide kattintva megtekintheti a fix24 szakember ajánlásait: Köműves
Felhasználásra kész, gyárilag előkevert, por alakú, cementkötésű, vékony ágyazatú ragasztóhabarcs. régi és új épületek falazatainak építése tartó- és válaszfalak építése Hidraulikus kötésű, alkalmazható kül- és beltéri falazatokhoz Készrekevert állapotban kerül szállításra, csak vízzel kell bekeverni. Plasztikusan kenhető, egyszerűen és gyorsan bedolgozható. Nem éghető. További informció a dokumentumok fül alatt található.
  • Kellékszavatosság: 2 év
  • Termék magassága: 45 cm
  • Termék szélessége: 30 cm
  • Termék mélysége: 10 cm
  • További jellemzők: Az előírt keverővíz mennyiséghez a zsák tartalmát fokozatosan hozzáadva a habarcsot hideg, vezetékes vízzel egy tiszta keverőedényben keverőszárral ellátott (max. 600 percenkénti fordulatszámú) fúrógéppel 5 – 6 perc alatt csomómentesre keverjük. A habarcsot 2 – 3 percig pihentetjük, majd újrakeverjük. - A ragasztót fogazott glettvassal vigyük fel a felületre a falazási technológia betartásával +5oC és +25oC közötti hőmérsékleten.
  • Egyéb tulajdonságok: A már kötésben levő Aquabau Pórusbeton ragasztót nem szabad sem vízzel hígítani, sem pedig friss habarcsporral keverni. Tilos a habarcsba visszadolgozni a már kötésben levő hulladékot. - A kötésben levő, száradó anyagot óvni kell a közvetlen napsütéstől, a 30oC feletti hőmérséklettől, a huzattól, a fagytól és a csapó esőtől. - Az anyaghoz nem szabad semmiféle adalékot (fagyállót, kötésgyorsítót stb.) hozzáadni. - Mindig figyelembe kell venni a falazóelem gyártójának előírásait, különösen a falazóelem felületének előkészítésére vonatkozóan. - A szerszámokat használatukat követően vízzel azonnal meg kell tisztítani, mert az anyagot megszáradt állapotban már csak mechanikai úton lehet eltávolítani.
  • Anyag: Portlandcementből, homokból, reológiai adalékszerekből, tulajdonságjavító adalékokból álló, gyárilag előkevert szárazhabarcs. Nem tartalmaz sem azbesztet, sem más ásványi szálat, ezért a bedolgozás során nincs egészségre ártalmas, finom szilikogén kvarcpor képződés.