FABROSTONE PROTECT KŐIMPREGNÁLÓ, 6M2 FELÜLETRE

Márka: Fabrostone
|
Cikkszám: 322056

Nincs áruházi készleten

Készletinformáció

3.399 Ft / darab

Egységár: 3.399 Ft / l

Törzsvásárlóként akár 10%-kal olcsóbban vásárolhatod megRészletek

Termékjellemzők

Csomagolási és súly információk

Dokumentumok

Vásárlói vélemények

Jótállás, szavatosság

A FabroStone Protect kiváló vízlepergető szer. Sokféle ásványi felületre ajánljuk, pl.: mészhomoktégla, ásványi alapú nedvszívó vakolatok, hagyományos tégla. A kezelt felületek vízlepergetővé válnak, miközben az építőanyag eredeti páraáteresztő képessége nem változik. Használatával elkerülhetőek a nedvesség okozta károk (koszolódás, fagyás, repedés, mállás, mészkivirágzás, penészesedés, algásodás, mohásodás).Felhasználás előtt a következőkre kell figyelni:

A kezelendő felület tiszta és szemre száraz legyen! Az anyagot csapadékmentes időben, +10 ºC fölött szabad felhasználni. Az impregnálással konzerváljuk az építőanyag felszínét, ezért ha koszos felületre hordjuk fel az anyagot, úgy a szennyeződés később a felszín károsodása nélkül nem, vagy csak nehezen távolítható el!

A szert ecsettel, teddy hengerrel, szivaccsal vagy locsolással lehet a kezelendő felületre felhordani. Mindig legalább 2 rétegben kell alkalmazni, „nedves a nedvesre” eljárással (az első réteg ne száradjon meg a második réteg felhordása előtt!) Alkalmazható mártással is, de az ily módon kezelt építőanyag később csak speciális tapadóhidakkal ragasztható!

Amennyiben fugázott felületet kívánunk impregnálni, úgy a fugázást is kezeljük le a szerrel, így az is vízlepergetővé válik. A teljes vízlepergető képesség 24 óra – 1 hét elteltével alakul ki.

Figyelem: a kezelendő felület nem lehet átforrósodva! Használat előtt mindig végezzünk próbakezelést egy nem látható helyen!

Fajlagos anyagszükséglet: 6m2/L
Feldolgozási idő: Vízlepergető képesség 24 óra-1 hét után.
Termék mélysége: 10 cm
Termék szélessége: 10 cm
Termék magassága: 25 cm
Kellékszavatosság: 2 év
Kiszerelés: 1L
SorszámCsomagolás Bruttó tömeg
#110 cm x 25 cm x 10 cm1.12 kg

Használati útmutató

Hibát találtál az oldalon vagy a termék leírásában?

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!