Oldal tetejére

GUMIÖRLEMÉNYES ÜTÉSCSILLAPÍTÓ BURKOLÓLAP FS-40 VÖRÖS 50x50x4CM

Termékelégedettség: 
(0 db értékelés alapján)
A lap mérete: 50 x 50 cm, vastagsága 4 cm, megengedett eltérés ± 2 mm. Súlya átlagosan 6,5 kg / darab A lap felső színezett rétegének megerősített anyagösszetétele a burkolat átlag feletti kopásállóságát, míg az alsó fekete réteg a burkolat kiemelkedő rugalmasságát, erőelnyelő... Bővebben
3.099 Ft / darab
Törzsvásárlóként akár 10%-kal olcsóbban vásárolhatja meg. Ne szalassza el a lehetőséget. Regisztráljon vagy jelentkezzen be a kedvezményekért.
  • Egységár: 3.099,00 Ft / darab
  • Cikkszám: 406183
  • Márka: Granugreen
Mennyiség darab Kedvencek Listához adom
Amennyiben ebből a termékből egy db-ot rendel, a szállítási költség: 5.000 Ft

A lap mérete: 50 x 50 cm, vastagsága 4 cm, megengedett eltérés ± 2 mm. Súlya átlagosan 6,5 kg / darab A lap felső színezett rétegének megerősített anyagösszetétele a burkolat átlag feletti kopásállóságát, míg az alsó fekete réteg a burkolat kiemelkedő rugalmasságát, erőelnyelő képességét biztosítja. A lap felső szélei lekerekítettek, alsó felülete strukturált, a jobb ütéscsillapítás és a vízelvezetés biztosítása céljából. A gumilapok csöves kapcsolóelem rendszerrel készülnek, a kapcsok a lapok alján találhatóak. A termék vörös vagy zöld színű felső réteggel elérhető. A lapok alsó rétege fekete. A termék MSz EN 1177 szabvány szerint tanúsított un. „esési magassága” 1 300 mm, ami azt jelenti, hogy legfeljebb 1,3 m magasságból történő leesésnél védelmet biztosít a súlyosabb balesetekkel szemben. Elsősorban játszóterekre, óvodák kertjébe, kerti játszótéri felszerelések alá javasoljuk biztonsági burkolatként. Medencék, uszodák, strandok körüli csúszásmentes, balesetvédő, rugalmas járófelületként is sokszor alkalmazzák. A gumilapok jól tömörített kavics vagy kőzúzalék aljzatra, valamint szilárd – beton, aszfalt alépítményre egyaránt lerakhatók. Kavics vagy kőzúzalék aljzat esetén a lapok a kapcsoló elemekkel egymáshoz rögzítendők, továbbá a burkolat szélein fix szegélyt kell biztosítani a lapok szétcsúszásának megakadályozására. A szilárd alépítményre történő leragasztáshoz legjobb a poliuretán bázisú ragasztóanyag, de bármely kültéri gumira alkalmazható ragasztóanyag is alkalmazható.

  • Kellékszavatosság: 2 év
  • Termék magassága: 4 cm
  • Termék szélessége: 50 cm
  • Termék mélysége: 50 cm