Oldal tetejére
8 termék

Tudta, hogy törzsvásárlóink akár 10%-os kedvezménnyel vásárolhatnak? Szeretne részesülni a kedvezményekben? Regisztráljon vagy jelentkezzen be!

A fénycsatorna ablaktalan helyiségek természetes fénnyel történő megvilágítására szolgál. Kitűnő eszköz arra az esetre, ha olyan helyiség van a házban, ahová nem lehet ablakot felszerelni és a szoba nem kap elég fényt a külvilágból. A fénycsatorna egy olyan speciális csővezeték, amely használható minden olyan helyiségben, amely nem érintkezik a tetővel, vagy nem határos homlokzattal. A tetővel, vagy homlokzattal érintkező helyiségek megvilágítására is létezik speciális, tetőtéri fénycsatorna, illetve ablak használatára van lehetőség. Akár egyszintes, akár tetőteres házakban, legyen az magas- vagy lapos tetővel ellátott, hasznosítható a fénycsatorna által biztosított természetes fény. Nagy előnye, hogy működtetéséhez nem kell elektromos áramot használni, így kitűnő lehetőséget nyújt, ha energiahatékony otthonra vágyunk. A természetes fény a legjobb világítási lehetőség otthonunkban, mert azon kívül, hogy kellemes érzetet biztosít, az energiafelhasználást is segít visszaszorítani. Olyan ingyenes forrás hasznosításának lehetőségét teremti elő, mellyel a Nap természetes fényét állíthatjuk a szolgálatunkba, ezáltal jobb közérzetet és hangulatot eredményezve. Egyre nagyobb az igény az energiahatékony otthonok kialakítására, így nem csak az energiatakarékos fűtésre, izzókra és jól szigetelő nyílászárók beszerzésére érdemes gondot fordítani, hanem a ház természetes megvilágítására isi. A természetes fény terjedését elősegíthetjük még üvegből készült korlátpanelekkel és üvegajtókkal is. Fénycsatorna használatával egész nap biztosíthatjuk napfénytelen helyiségekben a természetes megvilágítást. Olyan szobák, mint a gardrób, a folyosók és a WC-k tipikusan ilyen helyiségnek számítanak a lakásokban, ugyanis elzártságuk miatt nem lehet nyílászárót beépíteni ezekbe a helyiségekbe. A pincékben különösen gyakran előfordul, hogy nem megoldható az elégséges természetes fény beengedése, vagy ha van ablak, az nagyon kicsi és nem biztosít elegendő fényt.
A világítóakna segít a pince megfelelő fényellátásának biztosításában. Fehérített felülettel rendelkezik, amely abban nyújt segítséget, hogy minél nagyobb fényvisszaverő képességgel rendelkezzen a készülék. A nagy beesési szögnek köszönhetően a lehető legnagyobb hatékonysággal látja el a helyiséget természetes fénnyel. Könnyű beépíthetőségének köszönhetően nem okoz nagy felfordulást a beszerelése. Az állítható magasság és a könnyű tisztíthatóság kifejezetten kényelmessé teszi a termék használatát. Használata ajánlott minden pincébe, rosszul megvilágított műhelybe, a házon belül pedig kamrákba, gardróbszobákba, közlekedőkbe, fürdőszobákba.

 • Applikáció

  Töltse le mobil applikációnkat, vásároljon könnyen és gyorsan bárhonnan.
 • Számlakártya

  Használatával gyorsan és egyszerűen igényelhet áfás számlát.
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • E-számla

  Töltse le elektronikus számláját gyorsan és egyszerűen.
 • Törzsvásárló

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!