Oldal tetejére

PAPÍR HÉZAGERŐSÍTŐ SZALAG,75M/TEKERCS

Termékelégedettség: 
(0 db értékelés alapján)
A legmagasabb repedésekkel szembeni ellenállás ezzel a szalaggal érhető el, amelyet főleg olyan helyeken ajánlunk alkalmazni, ahol nagyobb igénybevétel várható (például tetőterekben, tetőtéri síkokban a tető mozgásai illetve az eltérő síkok találkozásai miatt). Gipszkarton... Bővebben
2.699 Ft / darab
Törzsvásárlóként akár 10%-kal olcsóbban vásárolhatja meg. Ne szalassza el a lehetőséget. Regisztráljon vagy jelentkezzen be a kedvezményekért.
HÁZHOZ SZÁLLITÁS ESETÉN RENDELÉSRE - Áruházba várható beérkezés a megrendeléstől számított: 2 - 3 hét.
  • Egységár: 2.699,00 Ft / darab
  • Cikkszám: 330129
  • Márka: Rigips
Mennyiség darab Kedvencek Listához adom
Amennyiben ebből a termékből egy db-ot rendel, a szállítási költség: 1.290 Ft
A legmagasabb repedésekkel szembeni ellenállás ezzel a szalaggal érhető el, amelyet főleg olyan helyeken ajánlunk alkalmazni, ahol nagyobb igénybevétel várható (például tetőterekben, tetőtéri síkokban a tető mozgásai illetve az eltérő síkok találkozásai miatt). Gipszkarton válaszfalak és álmennyezetek találkozását, valamint a falcsatlakozások negatív sarkait szintén ezzel a termékkel kell kivitelezni. A szalagot mindig benedvesítve ágyazzuk be glettanyagba! A nem kellő vastagságú hézagoló anyag a papír hézagerősítő szalag felhólyagosodását eredményezheti!Megfelelő vastagságú, takarékosan alkalmazható, bármilyen szögben. Speciális szerkezetű nagyon könnyen tapad a Rigips hézagoló anyaghoz. Rigips hézagoló anyaggal együtt alkalmazva ellenáll a repedésképződésnek széle elvékonyított, hogy tökéletes legyen az átmenet a gipszkarton lapok felületéhez.
  • Kellékszavatosság: 2 év
  • Termék magassága: 0.1 cm
  • Termék szélessége: 4 cm
  • Termék mélysége: 7500 cm