SADOLIN CLASSIC AQUA SELYEMFÉNYŰ VÉKONYLAZÚR 5L, MAHAGÓNI

Márka: Sadolin
|
Cikkszám: 411681

Nincs áruházi készleten

Készletinformáció

23.490 Ft / darab

Egységár: 4.698 Ft / l

Ütős ár logóval ellátott termék. További akció, kupon, törzsvásárlói kedvezmény a termékre nem vehető igénybe.

Termékjellemzők

Csomagolási és súly információk

Dokumentumok

Vásárlói vélemények

Jótállás, szavatosság

Balance Technology: egyesíti a vizes és oldószeres termékek előnyét; extra hosszú nyitott idő (sokáig eldolgozható), de gyors száradás és kiemelkedő tartósság. Kültéri vizes bázisú, gyorsan száradó selyemfényű vékony rétegű impregnálólazúr. Mélyen beszívódik a fába, ezáltal tökéletesen kiemeli a fa természetes erezetét. Natúr és korábban impregnált fafelületek bevonására. Vízlepergető, UV álló bevonatot képez, ezáltal véd a nedvesség és az időjárás hatásai ellen. Akár 7 év védelmet biztosít az időjárás okozta igénybevétellel szemben (Sadolin Base Plus HP alapozó és 3 réteg Sadolin Classic Aqua előírásszerű használata esetén). Száradás után szagtalan. A későbbi színreklamációk elkerülése érdekében használat előtt minden esetben végezzen próbafestést. A végleges színt a száradás és a javasolt rétegszám után éri el. Kizárólag kültéri felhasználásra! A nem mérettartó faszerkezetek javasolt bevonata. Alkalmazható felületek: ajtó, ablak, zsalugáter, homlokzati borítás, oromdeszka, erkélykorlát, fakerítés. Nem alkalmazható: festett vagy lakkozott fa, parketta, padló felületekre.

Kiszerelés: 5 liter
Fényesség: Selyemfényű
Felhasználási mód: Kültéri vizes bázisú, gyorsan száradó selyemfényű vékonyrétegű impregnálólazúr. Mélyen beszívódik a fába, biztosítva a következő rétegek tapadását. Natúr és korábban impregnált fafelületek bevonására. Vízlepergető, UV álló bevonatot képez, ezáltal véd a nedvesség és az időjárás hatásai ellen. Akár 7 év védelmet biztosít az időjárás okozta igénybevétellel szemben (Sadolin Base Plus alapozó és 3 réteg Sadolin Classic Aqua eloírásszerű használata esetén). Felhordás után max. 1,5 óra múlva esőálló. Száradás után szagtalan. A bevonat ellenál a penészgombának és a biokorróziónak.
Ellenállóság: Mélyen beszívódik a fa felületébe, vékony bevonatot képez a fa felületén így a fa mozgása során a bevonat rugalmas marad, nem válik le, nem repedezik meg. A mély beszívódásnak köszönhetően intenzíven rajzolja ki a fa erezetét
Száradási idő: 20 perc a fa porozitásától, a hőmérséklettől és a légnedvességtől függően. Átvonható: 2 óra múlva.
Alkalmazási terület: A nem mérettartó faszerkezetek javasolt bevonata. Alkalmazható felületek: ajtó, ablak, zsalugáter, homlokzati borítás, oromdeszka, erkélykorlát, fakerítés. Nem alkalmazható: festett vagy lakkozott fa, parketta, padló felületekre.
Alapozó : FELÜLETELŐKÉSZÍTÉS: A festetlen, új fa légszáraz, tiszta legyen. A gyantakiválásokat H-400 Észter hígítóval kell lemosni. A degradálódott, szürke fafelületet le kell csiszolni. ALAPOZÁS: Sadolin Base HP impregnálószerrel telítésig alapozni. Alapozás után 2 óra elteltével ecsettel hordjuk fel 2-3 rétegben. Alapozó nélkül 3 réteg szükséges. A bevonat karbantartása: a jól tapadó, ép, repedezésmentes lazúr bevonatot 1-2 réteg Sadolin Classic Aqua vizes bázisú vékonylazúrral átfestjük. Ne használjuk 8 °C alatt és 30 °C felett; nem kellően száraz fára (18 % nedvességtartalom felett); festett vagy lakkozott felületre. A festetlen, új fa száraz, tiszta, zsírmentes és egyenletesen csiszolt legyen. A gyantakiválást Supralux H-400 hígítóval kell lemosni. A fát Sadolin Base Plus HP-val alapozzuk kültérben. Elhasználódott, szürke fafelületet elozetesen le kell csiszolni és portalanítani. A repedezett, lazán tapadó bevonatot el kell távolítani, majd úgy kell eljárni, mint új felületeknél. Kültér: korlátozottan mérettartó f
Javasolt rétegszám: 2 réteg
Kiadósság: 15 m2/l
Hígíthatóság: Felhasználásra kész, hígítani nem szükséges, szükség esetén max 5% vízzel hígítható,
Tárolás: +8'C és +30'C között °C
Szín: mahagóni barna
Átfesthetőség: Száradási idő: 23°C/50% relatív páratartalom mellett:20 perc, átfesthető: 2 óra múlva. A fa porozitásától, a hőmérséklettől és a légnedvességtől függően. Alacsony hőmérsékleten vagy magas páratartalom mellett a szárítási idő meghosszabbodhat. Megjegyzés: Az átvonhatósági idő függ a a fa fajtájától és a festési körülményektől. Puhafa felületeken az anyag könnyebben beszívódik és a bevonat gyorsabban szárad. Keményfa felületeken a száradási folyamat hosszabb ideig tarthat.
Ajánlás: A SADOLIN CLASSIC Aqua vizes bázisú vékonylazúr. Kültéri felhasználásra. Extra hosszú nyitott idő következtében sokáig eldolgozható, könnyen ecsetelhető. A színes változatok védik a fát a nap UV sugárzása ellen. 90 perc alatt esőálló bevonatot kapunk. Mélyen beszívódik a farostok közé. Vízlepergető, víztaszító hatású. 2in1. (Normál igénybevételnél nem szükséges alapozót használni.) A nem mérettartó faszerkezetek javasolt bevonata. Alkalmazható felületek: ajtó, ablak, zsalugáter, homlokzati borítás, oromdeszka, erkélykorlát, fakerítés. Nem alkalmazható: festett vagy lakkozott fa, parketta, padló felületekre.
Termék magassága: 23.3 cm
Termék mélysége: 17.6 cm
Termék szélessége: 17.6 cm
Kellékszavatosság: 2 év
SorszámCsomagolás Bruttó tömeg
#117.6 cm x 23.3 cm x 17.6 cm5.65 kg

Használati útmutató

Hibát találtál az oldalon vagy a termék leírásában?

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!