SUPRALUX FADEKOR PALISZANDER 7L

5(5)
|
Márka: Supralux
|
Cikkszám: 401625

Nincs áruházi készleten

Készletinformáció

5.999 Ft / doboz

Egységár: 857 Ft / l

Ütős ár logóval ellátott termék. További akció, kupon, törzsvásárlói kedvezmény a termékre nem vehető igénybe.


Átmenetileg nem utánrendelhető termék. Csak a készlet erejéig. A készletek áruházanként eltérőek lehetnek.

Termékjellemzők

Csomagolási és súly információk

Dokumentumok

Vásárlói vélemények

Jótállás, szavatosság

Természetes viasszal dúsított receptúra, amely taszítja a vízet, így megvédi a fát a nedvességtől és az időjárás káros hatásaitól.

Beltérben: Nem ajánlott. Kültérben: Durva, csiszolatlan faszerkezetre ajánlott, nem javasolt csiszolt fára és kerti bútorokra. Természetes matt felületet ad.

Kellékszavatosság: 2 év
Javasolt rétegszám: 2 réteg
Fényesség: Matt
Termék mélysége: 26.9 cm
Termék szélessége: 26.9 cm
Termék magassága: 22.6 cm
Szín: paliszander
Száradási idő: 23 °C-on 50 % relatív páratartalom mellett: átfesthető: 1-2 óra múlva. A hőmérséklet csökkenése / növekedése, és a páratartalom a száradási időre hatással van.
Felhasználási mód: Új felületek esetében: 1. Kezeletlen natúr fa esetén a felületet kezeljük Supralux Xylamon Vizes bázisú impregnáló alapozóval. Az előzőleg már gombamentesítővel kezelt felületek (pl.: lamellás kerítés, kerítéselemek) esetében a sókiválásokat elszíneződéseket csiszolással el kell távolítani, majd portalanítani a felületet festés előtt. 2. Kenjük fel a terméket, és ismételjük meg a folyamatot többször. 3. A terméket egyenletesen, szálirányban alkalmazzuk, újabb réteget 2- 4 óra után, de legkésőbb 3 napon belül vigyünk fel. A legjobb eredményhez eléréséhez általában 2-3 réteget kell alkalmazzunk. 4. Használat előtt hagyjuk teljesen megszáradni. 5. Ecsettel való festés esetén, az tiszta vízzel kimosható. Régi felület esetében: Az alapról távolítsuk el pergő részeket, tisztítsuk meg a szennyeződéstől, korábbi festék bevonatok-tól, majd portalanítsunk. A penésszel borított felületeket ki kell cserélni, vagy megfelelő gombaölő készítménnyel kezelni. majd úgy kell eljárni, mint új felületeknél.
Ellenállóság: Könnyen ecsetelhető, védi a fát a gombásodás és a nap UV sugárzása ellen. Mélyen beszívódik, impregnálja a fát.
Alkalmazási terület: Új felületek esetében: 1. Kezeletlen natúr fa esetén a felületet kezeljük Supralux Xylamon Vizes bázisú impregnáló alapozóval. Az előzőleg már gombamentesítővel kezelt felületek (pl.: lamellás kerítés, kerítéselemek) esetében a sókiválásokat elszíneződéseket csiszolással el kell távolítani, majd portalanítani a felületet festés előtt. 2. Kenjük fel a terméket, és ismételjük meg a folyamatot többször. 3. A terméket egyenletesen, szálirányban alkalmazzuk, újabb réteget 2- 4 óra után, de legkésőbb 3 napon belül vigyünk fel. A legjobb eredményhez eléréséhez általában 2-3 réteget kell alkalmazzunk. 4. Használat előtt hagyjuk teljesen megszáradni. 5. Ecsettel való festés esetén, az tiszta vízzel kimosható. Régi felület esetében: Az alapról távolítsuk el pergő részeket, tisztítsuk meg a szennyeződéstől, korábbi festék bevonatok-tól, majd portalanítsunk. A penésszel borított felületeket ki kell cserélni, vagy megfelelő gombaölő készítménnyel kezelni. majd úgy kell eljárni, mint új felületeknél.
Kiadósság: 8 m2/l
Hígíthatóság: Felhasználásra kész, nem kell hígítani, szükség esetén max 5% vízzel hígítható.
Kiszerelés: 7 liter
SorszámCsomagolás Bruttó tömeg
#126.9 cm x 22.6 cm x 26.9 cm7.543 kg

Használati útmutató

Hibát találtál az oldalon vagy a termék leírásában?

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!