Oldal tetejére

TRINÁT METAL FÉMFESTÉK 0,75L KALAPÁCSLAKK, SZÜRKE

Termékelégedettség: 
(0 db értékelés alapján)
Acél, réz, alumínium felületek bevonására keresel alapozó és fedőfestéket? Kültéri és beltéri fémelemekre egyaránt használni szeretnéd? A magasfényu?, jól terülő, uretán alkidgyanta kötőanyagú Trinát Metal magasfényu? fémfesték, oldószeres alapozó és fedőfesték is egyben. Aromás... Bővebben
6.799 Ft / darab
Törzsvásárlóként akár 10%-kal olcsóbban vásárolhatja meg. Ne szalassza el a lehetőséget. Regisztráljon vagy jelentkezzen be a kedvezményekért.
  • Csomagtartalom: 0,75 l
  • Egységár: 9.065,33 Ft / l
  • Cikkszám: 408006
  • Márka: Trinát
Mennyiség darab Kedvencek Listához adom
Amennyiben ebből a termékből egy db-ot rendel, a szállítási költség: 1.290 Ft
Acél, réz, alumínium felületek bevonására keresel alapozó és fedőfestéket? Kültéri és beltéri fémelemekre egyaránt használni szeretnéd? A magasfényu?, jól terülő, uretán alkidgyanta kötőanyagú Trinát Metal magasfényu? fémfesték, oldószeres alapozó és fedőfesték is egyben. Aromás szénhidrogéneket nem tartalmaz, egyenletes, esztétikus felületet képez. Hogyan készítsd elő a festendő felületet? Legyen száraz, pormentes, hordképes, megfelelően előkészített. Alapozás új vas és acél felületen: A rozsdát mechanikai eljárással távolítsd el! Zsírtalanítsd a felületet: zsíroldószeres vizet használj, mivel a tiszta oldószerbe mártott rongy zsíros nyomot hagy. Az így előkészített felületet 2 órán belül fesd át a felkevert Trinát Metal fémfestékkel; az első réteg után legfeljebb 1 óra teljen el a következő rétegek felhordásáig, akkor is, ha az első réteg még nem száradt meg. Amennyiben ez nem megoldható, a második réteget csak 48 óra múlva hordd fel. Alapozás régi, festett felületen: Vas és acél felületekről távolítsd el a rosszul tapadó bevonatrészeket mechanikai úton. Ha a felület több, mit 20%-a korrodált, fesd át a teljes felületet az új bevonatnak megfelelően. Ennél kisebb károsodás esetén rozsdátlanítsd a hibahelyeket, majd vondd át a teljes felületet Trinát Metal fémfestékkel. Hogyan használd a Trinát Metál fémfestéket? Ne alkalmazd +5 oC alatti és + 25 oC feletti hőmérsékleten, a termék felhasználásra készen, egymással keverhető fehér és 6 gyárilag előállított színben, valamint 5 kalapácslakk színben kapható 0,25, 0,75 és 2,5 literes kiszerelésben. Ecsettel, lakkhengerrel, vagy szórógéppel vihető fel. Utóbbi esetben a javasolt beállítások Airless szóráshoz: fúvóka: 0,009”-0,011”, nyomás: 180-200 bar, fúvókaszög: 25o – 65o, higítás nem szükséges; préslevegős szóráshoz: fúvóka: 1,5-2 mm, nyomás: 2-4 bar , higítás: 5-10%, kifolyási idő DIN 4 pohárral: 30-50 sec. Anyagszükséglete rétegenként: 0,10 l/m2, 23 °C levegő- és aljzathőmérsékletnél, 65% relatív páratartalom mellett, kb. 24 óra múlva szárad meg. A réteg teljes átszáradása 48 óra múlva következik be, amennyiben a nedves rétegvastagság nem több mint 100 ?m. A Trinát Metal magasfényu? fémfestéket 2-3 rétegben javasolt alkalmazni.
  • Kellékszavatosság: 2 év
  • Termék magassága: 12 cm
  • Termék szélessége: 10.2 cm
  • Termék mélysége: 10.2 cm
  • Kiadósság: 10 m2/l