SADOLIN EXTRA FENYŐ 5 L

5(4)
|
Márka: Sadolin
|
Cikkszám: 158428

Nincs áruházi készleten

Készletinformáció

26.990 Ft / darab

Egységár: 5.398 Ft / l

Ütős ár logóval ellátott termék. További akció, kupon, törzsvásárlói kedvezmény a termékre nem vehető igénybe.

Kiszerelés:
HEXA színkód: #d17f13

Termékjellemzők

Csomagolási és súly információk

Dokumentumok

Vásárlói vélemények

Jótállás, szavatosság

A Sadolin Extra kültéri, selyemfényű vastaglazúr óvja és díszíti a kültéri fafelületeket. Hosszantartó védelmet biztosít az időjárással, valamint a nap UV-sugárzásával szemben. A Sadolin Extra puhafa és keményfa felületek bevonására, natúr vagy már létező sértetlen, áttetsző bevonat festésére ajánlott. Vízlepergető hatású, és kiemeli a fa természetes szépségét. A megújult Sadolin Extra új összetétele révén még jobban beszívódik a fába, ezáltal még tartósabb védelmet nyújt. - Száradási idő: 14-24 óra - Kiadósság: Gyalult fa: 12-15 m2/liter; Fűrészelt fa: 6-8 m2/liter - Felhordás módja: Ecset, Henger - Az alábbi fafajtákra javasolt: akác, bükk, ében, fenyő, teak, tölgy
Fényesség: Selyemfényű
Javasolt rétegszám: 2 réteg
Termék mélysége: 18 cm
Termék szélessége: 18 cm
Termék magassága: 25 cm
Alkalmazási terület: Mérettartó kültéri, kemény-puhafából készült faszerkezetekre (ajtó, ablak, zsalugáter, fabútor)
Szín: Fenyő
HEXA színkód: #d17f13
Kiadósság: 20 m2/l
Kellékszavatosság: 2 év
Kiszerelés: 5 liter
Ellenállóság: Akár 8 év védelem minden időjárási körülmény között. Ellenáll a biokorrózióval szemben. Nagyon könnyű alkalmazni, könnyű a felületet felújítani.
Alapozó : ALAPOZÁS: Sadolin Base impregnálószerrel telítésig alapozni. Alapozás után 2 óra elteltével ecsettel hordjuk fel 2-3 rétegben. Alapozó nélkül 3 réteg szükséges. A bevonat karbantartása: a jól tapadó, ép, repedezésmentes lazúr bevona- tot 1-2 réteg Sadolin Extreme vizes bázisú lazúrral átfestjük. Ne használjuk 8 °C alatt és 30 °C felett; nem kellően száraz fára (18 % ned- vességtartalom felett); festett vagy lakkozott felületre. A festetlen, új fa száraz, tiszta, zsírmentes és egyenletesen csiszolt legyen. A gyantakiválást Supralux H-400 hígítóval kell lemosni. A fát Sadolin Base Plus-al alapozzuk kültérben. Elhasználódott, szürke fafe- lületet előzetesen le kell csiszolni és portalanítani. A repedezett, lazán tapadó bevonatot el kell távolítani, majd úgy kell eljárni, mint új felületeknél.
Hígíthatóság: Nem szükséges. A termék felhasználásra kész.
Száradási idő: 17 óra
SorszámCsomagolás Bruttó tömeg
#118 cm x 25 cm x 18 cm5.47 kg

Használati útmutató

Hibát találtál az oldalon vagy a termék leírásában?

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!