PINTY PLUS UNIVERZÁLIS FESTÉKSZÓRÓ PISZTOLY

1(1)
|
Márka: Pinty Plus
|
Cikkszám: 329024

Nincs áruházi készleten

Készletinformáció

3.999 Ft / darab

1.599 Ft / darab

Érvényes: 2024.04.08. - 2024.05.08.

Kiárusítás logóval ellátott termék. További akció, kupon, törzsvásárlói kedvezmény a termékre nem vehető igénybe.


Sajnos ez a termék elfogyott

Termékjellemzők

Csomagolási és súly információk

Dokumentumok

Vásárlói vélemények

Jótállás, szavatosság

A "Be a Pintypluser" pisztoly kifejlesztésekor a festési élmény javítását tartottuk szem előtt. Használatával kevésbé fárasztó a festés. A pisztoly szerkezete egyszerű, ugyanakkor rendkívül tartós. A többi sprayhez használható eszközzel ellentétben, nem halmozódik fel a festék a pisztolyon, így elkerüljük a festék csöpögését. Ergonómikus felépítés. Könnyű kezelhetőség. Univerzálisan használható szinte az összes piacon lévő aeroszolhoz, függetlenül a flakon méretétől. Nagyon tartós. A termék élettartama legalább 500 flakon.
Kellékszavatosság: 2 év
Egyéb tulajdonságok: A tartó gyűrű, amelybe bepattan az aeroszolos flakon. Ez az anyag robosztus, de eléggé rugalmas ahhoz, hogy akárhány alkalommal bepattinthassuk és eltávolíthassuk a flakonokat. Tartalmaz egy ravaszt, amely meghúzása aktiválja az aeroszol szórását. Az ergonómikus kialakításnak köszönhetően a festés kényelmes és folyamatos.
Termék mélysége: 3 cm
Termék szélessége: 20 cm
Termék magassága: 10 cm
További jellemzők: Ahhoz, hogy az aeroszolos flakont megfelelően be tudjuk helyezni, a szórófej alatti karimát helyezzük a pisztoly tartó részéhez. Győzödjük meg róla, hogy a szórófej csöve kifele nézzen. Pattintsuk be a flakont a megfelelő helyre. Ezután újra ellenőrizzük le, hogy a szórófej megfelelő pozícióban legyen. Ha nem megfelelően áll, akkor a flakont forgassuk a megfelelő pozíció eléréséig. Ezután a ravasz meghúzásának segítségével megkezdhetjük szórást. Miután végeztünk, ellentétes mozdulattal vegyünk ki a flakont a pisztolyból. Ne feledjük a flakont fejjel lefelé fordítva kifújni, hogy a szórófej kitisztuljon, így később is újra használható legyen festék.
SorszámCsomagolás Bruttó tömeg
#120 cm x 10 cm x 3 cm0.1 kg

Használati útmutató

Hibát találtál az oldalon vagy a termék leírásában?

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!