Oldal tetejére

UNIVERZÁLIS FESTÉKSZÓRÓ PISZTOLY

Termékelégedettség: 
(0 db értékelés alapján)
A "Be a Pintypluser" pisztoly kifejlesztésekor a festési élmény javítását tartottuk szem előtt. Használatával kevésbé fárasztó a festés. A pisztoly szerkezete egyszerű, ugyanakkor rendkívül tartós. A többi sprayhez használható eszközzel ellentétben, nem halmozódik fel a festék a... Bővebben
3.999 Ft / darab
Törzsvásárlóként akár 10%-kal olcsóbban vásárolhatja meg. Ne szalassza el a lehetőséget. Regisztráljon vagy jelentkezzen be a kedvezményekért.
Kifutó termék, csak a készlet erejéig kapható. A készletek áruházanként eltérőek lehetnek.
  • Egységár: 3.999,00 Ft / darab
  • Cikkszám: 329024
  • Márka: Pinty Plus
Mennyiség darab Kedvencek Listához adom
Fix 24 Ide kattintva megtekintheti a fix24 szakember ajánlásait: Festő
A "Be a Pintypluser" pisztoly kifejlesztésekor a festési élmény javítását tartottuk szem előtt. Használatával kevésbé fárasztó a festés. A pisztoly szerkezete egyszerű, ugyanakkor rendkívül tartós. A többi sprayhez használható eszközzel ellentétben, nem halmozódik fel a festék a pisztolyon, így elkerüljük a festék csöpögését. Ergonómikus felépítés. Könnyű kezelhetőség. Univerzálisan használható szinte az összes piacon lévő aeroszolhoz, függetlenül a flakon méretétől. Nagyon tartós. A termék élettartama legalább 500 flakon.
  • Kellékszavatosság: 2 év
  • Termék magassága: 10 cm
  • Termék szélessége: 20 cm
  • Termék mélysége: 3 cm
  • További jellemzők: Ahhoz, hogy az aeroszolos flakont megfelelően be tudjuk helyezni, a szórófej alatti karimát helyezzük a pisztoly tartó részéhez. Győzödjük meg róla, hogy a szórófej csöve kifele nézzen. Pattintsuk be a flakont a megfelelő helyre. Ezután újra ellenőrizzük le, hogy a szórófej megfelelő pozícióban legyen. Ha nem megfelelően áll, akkor a flakont forgassuk a megfelelő pozíció eléréséig. Ezután a ravasz meghúzásának segítségével megkezdhetjük szórást. Miután végeztünk, ellentétes mozdulattal vegyünk ki a flakont a pisztolyból. Ne feledjük a flakont fejjel lefelé fordítva kifújni, hogy a szórófej kitisztuljon, így később is újra használható legyen festék.
  • Egyéb tulajdonságok: A tartó gyűrű, amelybe bepattan az aeroszolos flakon. Ez az anyag robosztus, de eléggé rugalmas ahhoz, hogy akárhány alkalommal bepattinthassuk és eltávolíthassuk a flakonokat. Tartalmaz egy ravaszt, amely meghúzása aktiválja az aeroszol szórását. Az ergonómikus kialakításnak köszönhetően a festés kényelmes és folyamatos.