Oldal tetejére

MAESTRO GÁZKONVEKTOR FESTÉK FEHÉR 400ML AEROSZOL

Termékelégedettség: 
(0 db értékelés alapján)
Az aeroszol alkalmas gázkonvektorok külső védőlemezeinek és egyéb, legfeljebb 200°C hőmérsékletnek kitett acélfelületek festésére. Színtartóssága a kupakon jelzett hőmérsékletig megfelelő. Zsírfényű, gyorsan száradó és jó tapadású bevonatot képez, amely jól tisztítható, víznek,... Bővebben
2.699 Ft / darab
Törzsvásárlóként akár 10%-kal olcsóbban vásárolhatja meg. Ne szalassza el a lehetőséget. Regisztráljon vagy jelentkezzen be a kedvezményekért.
  • Csomagtartalom: 0,4 l
  • Egységár: 6.747,50 Ft / l
  • Cikkszám: 302037
  • Márka: Medikémia
Mennyiség darab Kedvencek Listához adom
Amennyiben ebből a termékből egy db-ot rendel, a szállítási költség: 990 Ft
Fix 24 Ide kattintva megtekintheti a fix24 szakember ajánlásait: Festő
Az aeroszol alkalmas gázkonvektorok külső védőlemezeinek és egyéb, legfeljebb 200°C hőmérsékletnek kitett acélfelületek festésére. Színtartóssága a kupakon jelzett hőmérsékletig megfelelő. Zsírfényű, gyorsan száradó és jó tapadású bevonatot képez, amely jól tisztítható, víznek, semleges mosószernek tartósan ellenáll. Javító festés előtt összeférhetőségi próbát kell végezni, mert nem gyári konvektor-festéken az új bevonat felhólyagosodhat és megrepedezhet! Célszerűen bármely régi festékbevonatot az újrafestés előtt teljesen el kell távolítani! Kitűnő végleges tulajdonságait a festékréteg 1 napos száradását követően a gázkonvektor egyszeri alapos felfűtése után éri el. Ha a felfűtést nem végezzük el, 5 napig óvjuk a felületet az erőteljes mechanikai hatásoktól, de 110 °C felett később se terheljük, a működő konvektort ne takarjuk le! Kb. 2 m2 átfestésére elegendő. A bevonat és a kupak színe közt árnyalatnyi eltérés lehetséges! HASZNÁLATA: Érdesítsük fel alaposan a felületet legalább P120 csiszolóvászonnal! A festéket megtisztított és száraz felületre alkalmazzuk, lehetőleg 20-25 °C-on! A palackot rázzuk a golyók megindulásától számított 1 percig! A palackot függőlegesen tartva kb. 20 cm távolságról egyenletesen, vékonyan szórjuk be a felületet, mely 10 perc száradási idő elteltével újraszórható! Esetleges szelepeltömődés esetén a szórófejet elfordítva működtessük az aeroszolt! Használat után a palackot szórófejjel lefelé fordítva működtessük 2-3 másodpercig!
  • Kellékszavatosság: 2 év
  • Termék magassága: 20 cm
  • Termék szélessége: 6.5 cm
  • Termék mélysége: 6.5 cm