DULUX ÍRHATÓ ÉS TÖRÖLHETŐ TÁBLAFESTÉK 0,25L

Márka: Dulux
|
Cikkszám: 411581

Nincs áruházi készleten

Készletinformáció

3.299 Ft / darab

Egységár: 13.196 Ft / l

Törzsvásárlóként akár 10%-kal olcsóbban vásárolhatod megRészletek

Termékjellemzők

Csomagolási és súly információk

Dokumentumok

Vásárlói vélemények

Jótállás, szavatosság

A Dulux írható és törölhető táblafesték univerzális akrilfesték falra és fára. Vizes bázisú festék. Palatábla hatású bevonatot hoz létre. A létrejövő matt felület rendkívül tartós, ideális a krétával való íráshoz és ellenáll a többszöri lemosásnak. A termék gyorsan, könnyen felhordható, magas mosásállóságot biztosít az újbóli, gyakori 

igénybevétellel mellett is. A Dulux írható és törölhető táblafesték felhordható klasszikus iskolatábla felújítására, falra, faipari termékekre, furnérlapokra, rétegelt lemezekre, virágtartó ládákra* és máz nélküli edényekre* pl.:virágcserép. Alkalmas díszítésekhez, dekorációkhoz. Az otthoni táblafelület kiválóan alkalmas játékra és tanulásra, gyerekszobában és dekorációs elemként, vagy üzenőfalkét is funkcionálhat. A Dulux írható és törölhető táblafestékkel festett felület notebookként használható otthon vagy az irodákban. Kávézókban, bárban, vendéglőkben menü bemutatóként is tökéletes. A mosással és nedves kopással szembeni kivételes ellenálló képessége lehetővé teszi, hogy krétával írjon rá és tetszőlegesen számban törölje le a felületet.  

Ellenáll a vízzel való időszakos érintkezésnek. Professzionális minőségű, extra matt, palatábla hatású bevonatot adó vizes bázisú festék. Előzőleg beltéri, diszperziós festékkel festett falak és mennyezetek, illetve korábban festett vagy festetlen fafelületek festésére. Kiváló terülésre, töltőképességre, valamint hatékony, nagy kiadósságot biztosító felvitelre optimalizált összetétel és konzisztencia.

Fényesség: Matt
Javasolt rétegszám: 2 réteg
Kiszerelés: 0,25L
Kiadósság: 16 m2/l
Hígíthatóság: A termék felhasználásra kész, hígítást nem igényel. (Szükség esetén max. 5%-ban vízzel hígítható.)
Tárolás: +5'C és +30'C között °C
Szín: fekete
Átfesthetőség: A festéket 2 rétegben vigye fel, a második réteg előtt várjon minimum 6 órát.
Ajánlás: Professzionális minőségű, extra matt, palatábla hatású bevonatot adó vizes bázisú festék. Előzőleg beltéri, diszperziós festékkel festett falak és mennyezetek, illetve korábban festett vagy festetlen fafelületek festésére. Kiváló terülésre, töltőképességre, valamint hatékony, nagy kiadósságot biztosító felvitelre optimalizált összetétel és konzisztencia.
Termék magassága: 7.7 cm
Termék mélysége: 7.3 cm
Termék szélessége: 7.3 cm
Száradási idő: minimum 28 nap
Kellékszavatosság: 2 év
Ellenállóság: Vízálló. Ellenáll az időszakos vízzel való érintkezésnek. A bevont felület ellenáll az átlagos beltéri páratartalomnak. A festett felület nem lehet kapcsolatban folyamatosan vízzel, és nem lehet állandó páralecsapódásnak kitéve. Ellenálló a mechanikai behatásokkal, a nedves textíliával történő tisztítással és az enyhe, háztartási tisztítószerekkel szemben. A termék nem használható radiátor vagy egyéb meleg felület festésére. A létrejövő matt felület rendkívül tartós, ideális a krétával való íráshoz és ellenáll a többszöri lemosásnak. Enyhe illat, beltéri használatra. Átfesthető emulziós festékkel.
Felhordási felület: fa, falfelület
SorszámCsomagolás Bruttó tömeg
#17.3 cm x 7.7 cm x 7.3 cm0.374 kg
Hibát találtál az oldalon vagy a termék leírásában?

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!