DULUX ABSOLUTE WHITE 1L, FEHÉR BELTÉRI FALFESTÉK

3(2)
|
Márka: Dulux
|
Cikkszám: 406502

Nincs áruházi készleten

Készletinformáció

2.199 Ft / darab

Egységár: 2.199 Ft / l

Ütős ár logóval ellátott termék. További akció, kupon, törzsvásárlói kedvezmény a termékre nem vehető igénybe.

Termékjellemzők

Csomagolási és súly információk

Dokumentumok

Vásárlói vélemények

Jótállás, szavatosság

Fehér, beltéri falfesték magas titándioxid tartalommal.
GHS07 Irritatív_Toxikus
Fényesség: Matt
Javasolt rétegszám: 2 réteg
Szín: fehér
Termék mélysége: 9.9 cm
Termék szélessége: 9.9 cm
Termék magassága: 14.9 cm
Kellékszavatosság: 2 év
Felhasználási mód: Festés közben a (felületi) hőmérséklet legyen +5°C és +28°C fok között, a relatív páratartalom 80% alatt. A legjobb eredmény elérése érdekében használjon rövidszőrű (10-18 mm) Dulux hengert vagy szintetikus sörtéjű ecsetet. A festék airless szórással is felhordható. Ajánlott paraméterek: 195 bar üzemi nyomás, 0.017” / 0,43 mm fúvóka átmérő (PAA517), szórási szög: 50°. (A beállítások GRACO STmax595 eszközre vonatkoznak). Vegye figyelembe a használandó eszköz gyártójának műszaki előírásait és célszerű próbaszórást végezni. A festéket 2 rétegben vigye fel, a második réteg előtt várjon minimum 2-4 órát. A tökéletes fedés és szín érdekében érdemes a felületet Dulux UnderCoat 3in1 töltő, folttakaró falfestékkel lefesteni a színes rétegek felhordása előtt. Az esetleg lecseppenő festéket azonnal távolítsa el vizes-mosószeres szivaccsal. A maszkoló szalagot a festés után azonnal, még a festék száradása előtt távolítsa el. Az azonos felületeket célszerű egy festési technikával festeni. Száradás után a helyi javítások helyett célszerűbb a teljes felületet átfesteni. Papír vagy üvegszálas tapéta esetén szükséges lehet a festék max. 10%-os hígítása (1 liter festék + 1 dl víz. A festés végeztével alaposan szellőztesse át a helyiséget.
Ellenállóság: Lég- és páraáteresztő. Semleges szag. A bevont felület ellenáll az átlagos beltéri páratartalomnak.
Száradási idő: 3 óra
Alkalmazási terület: A Dulux Absolute White kiváló minőségű vízbázisú, akril alapú diszperziós falfesték lakások, irodák és egyéb helyiségek falainak és mennyezetének festéséhez.
Alapozó : Alapozzon Dulux Grunt mélyalapozóval, a felületi hibákat javítsa ki Dulux PRE-Paint Fine Filler finomglettel vagy Dulux UnderCoat 3in1 töltő, folttakaró falfestékkel, majd hagyja megszáradni.
Kiadósság: 13 m2/l
Hígíthatóság: A festék felhasználásra kész. NE HÍGÍTSA! A hozzáadott víz hátrányosan befolyásolhatja a fedőképességet és a foltosodást eredményezhet.
Tárolás: A még fel nem használt vagy megmaradt festéket tárolja hőtől és közvetlen napfénytől védve az eredeti, jól lezárt csomagolásban +5 és +30 között. FAGYVESZÉLYES! További útmutatás a termék biztonságtechnikai adatlapján található. °C
Felhordási felület: A Dulux Absolute White kiváló minőségű vízbázisú, akril alapú diszperziós falfesték lakások, irodák és egyéb helyiségek falainak és mennyezetének festéséhez.
Kiszerelés: 1 liter
Átfesthetőség: 3-4 óra
SorszámCsomagolás Bruttó tömeg
#19.9 cm x 14.9 cm x 9.9 cm1.573 kg
Hibát találtál az oldalon vagy a termék leírásában?

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!