DULUX ABSOLUTE WHITE 9L FEHÉR BELTÉRI FALFESTÉK

5(2)
|
Márka: Dulux
|
Cikkszám: 406499

Nincs áruházi készleten

Készletinformáció

6.999 Ft / darab

Egységár: 778 Ft / l

Törzsvásárlóként akár 10%-kal olcsóbban vásárolhatod megRészletek

Termékjellemzők

Csomagolási és súly információk

Dokumentumok

Vásárlói vélemények

Jótállás, szavatosság

A Dulux Absolute White kiváló minőségű vízbázisú, akril alapú diszperziós falfesték lakások, irodák és egyéb helyiségek falainak és mennyezetének festéséhez.

GHS07 Irritatív_Toxikus
Száradási idő: 3 óra
Fényesség: Matt
Javasolt rétegszám: 2 réteg
Szín: fehér
Termék mélysége: 29 cm
Termék szélessége: 29 cm
Termék magassága: 22.3 cm
Kellékszavatosság: 2 év
Felhasználási mód: A felületről távolítsa el a rosszul tapadó, laza, vagy felpikkelyesedett festékréteget (pl. meszelt fal, enyves festék), illetve az esetleges tapétaragasztó maradványokat. A felület legyen stabil, tiszta, száraz, szilárd és por- /szennyeződésmentes. Ha szükséges szennyeződések, a zsír és a por eltávolítása érdekében mossa le a felületet. Frissen vakolt felületen, csak a vakolat teljes átszáradása (3-4 hét) után alkalmazható. Alapozzon Dulux Grunt mélyalapozóval, a felületi hibákat javítsa ki Dulux PRE-Paint Fine Filler finomglettel vagy Dulux UnderCoat 3in1 töltő, folttakaró falfestékkel, majd hagyja megszáradni. FIGYELEM: Egyéb, korábban már festett vagy nem homogén felületen végezzen próbafestést. Ha száradás után az eredmény nem megfelelő a bevonatot teljesen el kell távolítani és előkészíteni.
Ellenállóság: Lég- és páraáteresztő. Semleges szag. A bevont felület ellenáll az átlagos beltéri páratartalomnak.
Alkalmazási terület: A Dulux Absolute White kiváló minőségű vízbázisú, akril alapú diszperziós falfesték lakások, irodák és egyéb helyiségek falainak és mennyezetének festéséhez.
Alapozó : Alapozzon Dulux Grunt mélyalapozóval, a felületi hibákat javítsa ki Dulux PRE-Paint Fine Filler finomglettel vagy Dulux UnderCoat 3in1 töltő, folttakaró falfestékkel, majd hagyja megszáradni.
Kiadósság: 13 m2/l
Kiszerelés: 9 liter
Átfesthetőség: 3-4 óra
Felhordási felület: Beltéri falfelület
Hígíthatóság: A festék felhasználásra kész. NE HÍGÍTSA! A hozzáadott víz hátrányosan befolyásolhatja a fedőképességet és foltosodást eredményezhet.
Tárolás: A még fel nem használt vagy megmaradt festéket tárolja hőtől és közvetlen napfénytől védve az eredeti, jól lezárt csomagolásban +5 és +30 között. FAGYVESZÉLYES! °C
SorszámCsomagolás Bruttó tömeg
#129 cm x 22.3 cm x 29 cm13.126 kg
Hibát találtál az oldalon vagy a termék leírásában?

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!