DULUX EASYCARE TESTER EZÜST VÉRT 30ML

5(1)
|
Márka: Dulux
|
Cikkszám: 330799

Nincs áruházi készleten

Készletinformáció

699 Ft / darab

Egységár: 23.300 Ft / l

Törzsvásárlóként akár 10%-kal olcsóbban vásárolhatod megRészletek

Termékjellemzők

Csomagolási és súly információk

Dokumentumok

Vásárlói vélemények

Jótállás, szavatosság

A festéshez használjon rövidszőrű Dulux hengert. A festék ecsettel vagy airless szórással is felhordható, a festékszóró gép használati utasításainak megfelelően. Használat előtt jól keverje meg a festéket. A festéket 1-2 rétegben kell felvinni, a második réteg felvitele előtt várjon 2-4 órát. Festéskor a hőmérséklet legyen +10°C és +28°C között, a relatív páratartalom 80% alatt. A festék fedőképessége az adott felület minőségétől függően változhat. A megfelelő színtónust a festék a teljes száradás után éri el.
Felhordási felület: Beltéri falfelület
Javasolt rétegszám: 2 réteg
Termék magassága: 8 cm
Kellékszavatosság: 2 év
Termék szélessége: 5 cm
Alkalmazási terület: A Dulux EasyCare foltálló falfesték kiválóan alkalmas tetszetős és ellenálló bevonatok létrehozására beltéri falfelületeken. Felhordható cement, beton, gipsz és gipszkarton, papír- és üvegszövet tapétára, valamint korábban diszperziós festékkel bevont felületekre. Az ÉMI-TÜV SÜD Kft. Kermi osztályának vizsgálata alapján a bevonat ellenáll a leggyakoribb fertőtlenítő és tisztítószereknek, így használható a fokozott higiéniai követelményű helyiségekben - élelmiszerüzemekben, orvosi rendelőkben, kórházakban, iskolákban – a vonatkozó műszaki előírások figyelembevételével. A festék kiváló fedőképessége, csepegésmentes összetétele és optimális száradási ideje megkönnyíti a felhordást. Rendkívül ellenálló felületet hoz létre, amelyről gyerekjáték a kosz. A *10× ellenállóbb Dulux EasyCare foltálló, beltéri falfesték teljesíti az MSZ-EN 13300:2001 szabvány legmagasabb osztályának követelményeit.
Hígíthatóság: A festék felhasználásra kész. NE HÍGÍTSA! A hozzáadott víz hátrányosan befolyásolhatja a fedőképességet és foltosodást eredményezhet.
Kiadósság: 15 m2/l
Kiszerelés: 0.03 liter
Száradási idő: 2 óra
Szín: Ezüst vért
Termék mélysége: 2 cm
SorszámCsomagolás Bruttó tömeg
#15 cm x 8 cm x 2 cm0.1 kg

Használati útmutató

Hibát találtál az oldalon vagy a termék leírásában?

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!