SUPRALUX FRONTAL 9L FEHÉR LÁBAZAT-ÉS HOMLOKZATFESTÉK

5(4)
|
Márka: Supralux
|
Cikkszám: 311064

Nincs áruházi készleten

Készletinformáció

13.990 Ft / darab

Egységár: 1.554 Ft / l

Törzsvásárlóként akár 10%-kal olcsóbban vásárolhatod megRészletek


Átmenetileg nem utánrendelhető termék. Csak a készlet erejéig. A készletek áruházanként eltérőek lehetnek.

Termékjellemzők

Csomagolási és súly információk

Dokumentumok

Vásárlói vélemények

Jótállás, szavatosság

Vizes diszperziós lábazatfesték, kültéri falfesték, épületek homlokzatának és lábazatának (nagy szilárdságú vakolat, beton, cement) alapozás utáni és felújító festésére, pala, beton és beltéri falfelületek festésére is használható. Felhordási módok: Ecsetelés, hengerlés, airless szórás, hígítás-eszközök tisztítása: Csapvízzel, a felhordási módnak megfelelően, legfeljebb 5% vízzel hígítható, nagyobb mértékű hígítás a takaróképességet rontja. Száradási idő: száraz: 20 C-on kb. 4-6 óra, átfesthető: 4-6 óra.

Kellékszavatosság: 2 év
Fényesség: Matt
Termék mélysége: 29.6 cm
Termék szélessége: 29.6 cm
Termék magassága: 24.2 cm
Száradási idő: 4-6 óra
Felhasználási mód: A felületről távolítsa el a rosszul tapadó, laza, vagy felpikkelyesedett festékréteget (pl. meszelt fal, enyves festék), illetve az esetleges tapétaragasztó maradványokat. A felület legyen stabil, tiszta, száraz, szilárd és por- /szennyeződésmentes. Ha szükséges a szennyeződések, a zsír és a por eltávolítása érdekében mossa le a felületet. Frissen vakolt felületen, csak a vakolat teljes átszáradása (3-4 hét) után alkalmazható. Alapozzon Supralux Impregnáló Mélyalapozóval. FIGYELEM: Egyéb, korábban már festett vagy nem homogén felületen végezzen próbafestést. Ha száradás után az eredmény nem megfelelő a bevonatot teljesen el kell távolítani és a felületet fentiek szerint kell előkészíteni. Festés közben a (felületi) hőmérséklet legyen +10°C és +28°C fok között, a relatív páratartalom 80% alatt. A legjobb eredmény elérése érdekében a felületnek megfelelő szálhosszúságú hengert, vagy ecsetet. A festéket 2 rétegben vigye fel, a második réteg előtt várjon minimum 3 órát. Az esetleg lecseppenő festéket azonnal távolítsa el vizes- mosószeres szivaccsal. A maszkoló szalagot a festés után azonnal, még a festék száradása előtt távolítsa el. Azonos felületeket célszerű azonos festési technikával dolgozni. Száradás után a helyi javítások helyett célszerűbb a teljes felületet átfesteni.
Alkalmazási terület: Épületek homlokzatainak és egyéb külső felületeinek festésére használható, kiváló fedőképességű kültéri festék. Megfelelő szilárdságú vakolat és beton felületek bevonására, iskolatábla és cementtábla festésére is alkalmas. Használható erős igénybevételnek kitett beltéri helyiségek falainak festésére is.
Javasolt rétegszám: 2 réteg
Kiadósság: 4-5 m2/l
Hígíthatóság: A festék felhasználásra kész. NE HÍGÍTSA! A hozzáadott víz hátrányosan befolyásolhatja a fedőképességet és a foltosodást eredményezhet.
Tárolás: A még fel nem használt vagy megmaradt festéket tárolja hőtől és közvetlen napfénytől védve az eredeti, jól lezárt csomagolásban +5 és +30 között. FAGYVESZÉLYES! További útmutatás a termék biztonságtechnikai adatlapján található. °C
Ajánlás: Épületek homlokzatainak és egyéb külső felületeinek festésére használható, kiváló fedőképességű kültéri festék. Megfelelő szilárdságú vakolat és beton felületek bevonására, iskolatábla és cementtábla festésére is alkalmas. Használható erős igénybevételnek kitett beltéri helyiségek falainak festésére is. Nagyon könnyen felhordható, száradás után sima, matt időjárásálló bevonatot eredményez.
Kiszerelés: 9 liter
Felhordási felület: vakolat, beton, cement
Szín: Fehér
SorszámCsomagolás Bruttó tömeg
#129.6 cm x 24.2 cm x 29.6 cm12.96 kg

Használati útmutató

Hibát találtál az oldalon vagy a termék leírásában?

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!