DULUX EASYCARE 5L LENSZÖVET FALFESTÉK

5(2)
|
Márka: Dulux
|
Cikkszám: 302023

Nincs áruházi készleten

Készletinformáció

12.990 Ft / darab

Egységár: 2.598 Ft / l

Ütős ár logóval ellátott termék. További akció, kupon, törzsvásárlói kedvezmény a termékre nem vehető igénybe.

Termékjellemzők

Csomagolási és súly információk

Dokumentumok

Vásárlói vélemények

Jótállás, szavatosság

Foltálló beltéri falfesték, hidrofób technológiával, melynek köszönhetően minden folyékony szennyeződés cseppeké áll össze a felületen és könnyedén letakarítható. Kiemelkedően tartós, mosás- és dörzsálló, matt bevonatot képez, mely 10x ellenállóbb, mint a hagyományos színes falfestékek, kiváló fedőképességű, különösen kiadós és csepegés-mentes, lég- és páraáteresztő. Alacsony VOC tartalmának köszönhetően semleges szagú, a legújabb trendhez illeszkedő 48 színes választékkal rendelkezik.
Kiadósság: 16 m2/l
Száradási idő: 2-4 óra
HEXA színkód: #F5EBD4
Szín: Lenszövet
Termék mélysége: 18 cm
Termék szélessége: 18 cm
Termék magassága: 23 cm
Kellékszavatosság: 2 év
Javasolt rétegszám: 2 réteg
Felhordási felület: Beltéri falfelület
Alapozó : Alapozzon Dulux Grunt mélyalapozóval, a felületi hibákat javítsa ki Dulux PRE-Paint Fine Filler finomglettel vagy Dulux UnderCoat 3in1 töltő, folttakaró falfestékkel, majd hagyja megszáradni.
Fényesség: Matt
Kiszerelés: 5 liter
Alkalmazási terület: A Dulux EasyCare foltálló falfesték kiválóan alkalmas tetszetős és ellenálló bevonatok létrehozására beltéri falfelületeken. Felhordható cement, beton, gipsz és gipszkarton, papír- és üvegszövet tapétára, valamint korábban diszperziós festékkel bevont felületekre. Az ÉMI-TÜV SÜD Kft. Kermi osztályának vizsgálata alapján a bevonat ellenáll a leggyakoribb fertőtlenítő és tisztítószereknek, így használható a fokozott higiéniai követelményű helyiségekben - élelmiszerüzemekben, orvosi rendelőkben, kórházakban, iskolákban – a vonatkozó műszaki előírások figyelembevételével. A festék kiváló fedőképessége, csepegésmentes összetétele és optimális száradási ideje megkönnyíti a felhordást. Rendkívül ellenálló felületet hoz létre, amelyről gyerekjáték a kosz eltávolítása. A *10× ellenállóbb Dulux EasyCare foltálló, beltéri falfesték teljesíti az MSZ-EN 13300:2001 szabvány legmagasabb osztályának követelményeit.
Hígíthatóság: A festék felhasználásra kész. NE HÍGÍTSA! A hozzáadott víz hátrányosan befolyásolhatja a fedőképességet és foltosodást eredményezhet.
Tárolás: A még fel nem használt vagy megmaradt festéket tárolja hőtől és közvetlen napfénytől védve az eredeti, jól lezárt csomagolásban +5 és +30 között. FAGYVESZÉLYES! °C
SorszámCsomagolás Bruttó tömeg
#118 cm x 23 cm x 18 cm5.7 kg

Használati útmutató

Hibát találtál az oldalon vagy a termék leírásában?

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!