POLI-FARBE CELLKOLOR AQUA TÖLTŐALAPOZÓ 1L FEHÉR, VIZESBÁZISÚ

4.5(2)
|
Márka: Poli-Farbe
|
Cikkszám: 307365

Nincs áruházi készleten

Készletinformáció

7.199 Ft / darab

Egységár: 7.199 Ft / l

Törzsvásárlóként akár 10%-kal olcsóbban vásárolhatod megRészletek

Termékjellemzők

Csomagolási és súly információk

Dokumentumok

Vásárlói vélemények

Jótállás, szavatosság

A Cellkolor Aqua vízzel hígítható töltőalapozó afestendő felületek kismértékű egyenetlenségeinek kijavítására,bevonati rendszerben a rétegvastagság növelésére szolgál.A termék könnyen ecsetelhető, gyorsan szárad, jól csiszolhatófelületet képez.Megfelelően előkészített kül- és beltéri fafelületek alapozó festésére és fémfelületek közbenső festésére szolgál. Használata a Platinum Aqua vízzel hígítható magasfényű, vagy a Cellkolor Aqua vízzel hígítható selyemfényű zománcfestékkel kialakított bevonati rendszerekben javasolt. Alkalmazásával az elszíneződésre hajlamos fafelületek festése során bekövetkező foltosodás csökken, illetve megszűnik.
Kiadósság: 6 m2/l
Termék mélysége: 11 cm
Termék szélessége: 11 cm
Termék magassága: 13 cm
Száradási idő: 12 óra
Felhasználási mód: A felületnek száraznak, tisztának, portól, olajtól, és egyéb szennyeződéstől mentesnek kell lennie. A korábban már festett felületet csiszolás, portalanítás és a felületi hibák kijavítása után festhetjük. Használat előtt a festéket jól fel kell keverni. A Cellkolor Aqua töltőalapozót 1-2 rétegben alkalmazzuk kb. 4 óra száradási idő közbeiktatásával. Az egyes rétegek száradását követően finom csiszolás ajánlott. A fa, illetve fémfelületek festése a javasolt rétegkialakításnak megfelelően történhet. A festés 10-25°C hőmérséklet tartományban végezhető. Az eszközök a festést követően vízzel elmoshatók.
Alkalmazási terület: Megfelelően előkészített kül és beltéri fafelületek alapozó festésére és fémfelületek közbenső festésére szolgál. Használata a Platinum Aqua vízzel hígítható magasfényű, vagy a Cellkolor Aqua vízzel hígítható selyemfényű zománcfestékkel kialakított bevonati rendszerekben javasolt. Alkalmazásával az elszíneződésre hajlamos fafelületek festése során bekövetkező foltosodás csökken, illetve megszűnik.
Kellékszavatosság: 2 év
Kiszerelés: 1 liter
Felhasználási idő: Bontatlan csomagolásban 24 hónapig.
Felhordási felület: A termék univerzálisan alkalmazható kül- és beltéren fafelületek alapozó festésére és fémfelületek közbenső festésére.
SorszámCsomagolás Bruttó tömeg
#111 cm x 13 cm x 11 cm1.64 kg

Használati útmutató

Hibát találtál az oldalon vagy a termék leírásában?

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!